Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
7. prosinca 2019.
Nevolje u raju

Zvjezdani par ima problema: "Požurili su i brak im sada visi o koncu"

FOTO/Wikimedia Commons
FOTO/Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 31. ožujak 2019. u 9:02 2019-03-31T09:02:31+02:00

Prema pisanju stranih medija, pjevač i glumica se nalaze usred bračne krize.

Nick Jonas i Priyanka Chopra spadaju u jedan od omiljenih zvjezdanih parova. U bračnu su luku uplovili u prosincu prošle godine, a njihove objave na društvenim medijima ukazuju na bračnu idilu. No, prema pisanju portala Filmibeat, par trenutno prolazi krizu.

Izvor navodno blizak paru tvrdi da se Nick i Priyanka "odljubljuju" jedno od drugoga što se bolje upoznaju. "Svađaju se oko svega: posla, tuluma i zajedničkog vremena. Nick i Priyanka su požurili sa vjenčanjem i sada plaćaju cijenu. Brak im sada visi o koncu.", prenosi Filmibeat.

"Jonas je vjerovao da je glumica jednostavna kada su se ženili, ali sada vidi njezinu stranu koja je sklona kontroliranju. Ima tešku narav, što Nick nije donedavno znao", tvrdi izvor. Navodno se u čitavu priču oključila i Nickova obitelj koja ga moli da se razvede jer su mislili da je Priyanka osoba koja će se skrasiti i imati djecu, ali stvari ne idu po njihovom planu.

"Šapće se da su se Nick i Priyanka vjenčali prebrzo i nisu imali vremena sastaviti predbračni ugovor." prenosi FilmiBeat. Na njihovim Instagram profilima i dalje sve frca od iskrica, a tim Priyanke Chopre je ovakve i slične glasine već demantirao, proglasivši ih glupostima. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.