Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1
Sutra: 17° 17° 1
18. rujna 2019.
Kultni pop band

U ovo je malo tko vjerovao: "Spice Girls" idu na turneju vrijednu 50 milijuna funti

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Autor: ,
Objavljeno: 4. veljača 2018. u 8:28 2018-02-04T08:28:36+01:00

Skupina Spice Girls okupila se u petak prvi puta nakon 2012. i najavila da želi ponovno surađivati i oživjeti svoj stari moto - Girl Power.

Pet članica britanske skupine - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm i Geri Horner - koje su postigle veliki uspjeh devedesetih i širom svijeta prodale 85 milijuna albuma, okupile su se u nazočnosti bivšeg menadžera Simona Fullera.

Spajsice su objavile i fotografiju svog ponovnog okupljanja.

"Provele smo divno poslijepodne pričajući o svemu što se u međuvremenu dogodilo i sjećajući se iznimnih trenutaka koje smo zajedno provele", rekle su u zajedničkom priopćenju koje je objavio njihov agent.

One kažu da je došao trenutak da razmisle o novim mogućnostima koje bi im pružila međusobna suradnja.

"Slažemo se da ima puno uzbudljivih mogućnosti vezano uz ono što su bile Spice Girls, i uz našu poruku o emacipaciji žena koju želimo uputiti budućim naraštajima", rekla su.

Girl Power - što je bio moto skupine - i dalje je aktualan, poručile su.

Spajsice su se razišle 2000. ali su se u nekoliko navrata u međuvremenu okupile, primjerice na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igra u Londonu 2012.

Prema zadnjim informacijama, bend će na još jednu turneju, na kojoj će, procjenjuje se, zaraditi više od 50 milijuna funti.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.