Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
"Ples sa zvijezdama"

Strastveni plesni klinč: Maja Šuput objavila vruću snimku plesa s Bilmanom

FOTO/Maja Šuput, Instagram
FOTO/Maja Šuput, Instagram
Autor:
Objavljeno: 19. studeni 2019. u 7:59 2019-11-19T07:59:11+01:00

Snimka je pregledana više od sedamdeset i sedam tisuća puta.

Maja Šuput (40) i Davor Bilman (42) ovogodišnji su članovi žirija emisije "Supertalent". No, prije dvanaest godina su zajedno osmišljavali i uvježbavali plesne pokrete na što nas je podsjetila sama pjevačica. Šuput je na svom Instagram profilu objavila dvanaest godina star video u kojem možemo vidjeti uvježbane plesne korake na hit "Hips don't lie" popularne Shakire.

Plesni nastup potječe iz 2007. godine kada se Šuput natjecala u prvoj sezoni emisije "Ples sa zvijezdama". Mentor joj je bio profesionalni plesač Ištvan Varga, dok je Bilman bio član žirija. 

 "Danas je zadnja audicijska emisija Supertalenta, a ako nikad niste imali priliku vidjeti kako Bilman pleše, puštam vam našu staru snimku. On je bio sudac, a ja natjecatelj. U show programu izabrao je baš mene" pohvalila se pjevačica kraj objave. 

Snimka je pregledana više od sedamdeset i sedam tisuća puta, a komentari nisu izostali. 

"Znači vrrrhh!!!! Hahahhaha predobro", "Bilman je legenda i danas se na smijem kada vidim ovo, preprepredobri ste",  "Jaaaa se još uvijek sjećam tvog paso doblea, najbolji ikad, ako igdi ima snimka, stavi stavi staaaviiii" i "Gledala sam tu emisiju... i mogu ti reći da se ovom videu dan danas sa smiješkom vraćam...smatram da si tad bila najbolja od ostalih zvijezda i da si trebala pobijedit", samo su neki od mnoštva pozitivnih komentara ispod objave naše svestrane pjevačice.