Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
21. siječnja 2019.
Liam Neeson

Slavni glumac još tuguje za suprugom: 'Ponekad čujem otvaranje vrata i njen glas'

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Autor:
Objavljeno: 9. veljača 2018. u 8:35 2018-02-09T08:35:52+01:00

Svi se zasigurno sjećaju glumice Natashe Richardson koja je pred devet godina preminula nakon nesretnog pada na skijanju. Njezin suprug, također poznati holivudski glumac Liam Neeson i dan danas tuguje za njom, a šuška se da često tugu utapa i u alkoholu.

– Njena smrt mi i danas nestvarna. Ponekad, u našem stanu u New Yorku čujem otvaranje vrata i njen glas. Čekam da baci ključeve na stol i pozove moje ime. Cijeli svijet mi se srušio kada je otišla, izjavio je još uvijek shrvani Liam.

Lijepa glumica, kći glumačkog para Vannese Redgrave i Tonyja Richardsona, preminula je od posljedica ozljeda na skijanju u Kanadi, a pokazalo se da je kobno bilo to što nije nosila kacigu. 

Posljednje riječi koje je glumica izgovorila bile su upravo one upućene Liamu. U kratkom telefonskom razgovoru, dok je još bila pri svijesti rekla je: 

- Dragi, malo sam pala na snijegu – otkrio je Liam.

Liam je bio njezina velika ljubav. Navodno se upravo zbog njega razvela od bivšeg supruga Roberta Foxa, a bračnoj idili uskoro se pridružilo i njihovo dvoje djece - Michael i Daniel.

Lijepu glumicu nisu brinule ni glasine o Liamovoj popularnosti među ženskim dijelom Holywooda. Naime, glumac je bio na glasu i kao zavodnik na čiji su šarm "pala" brojna zvučna, od Julije Roberts do Barbre Streisand. 

Natasha i Liam imali su međusobni dogovor ukoliko se nađu u nekoj takvoj situaciji kako će se pobrinuti da patnja što manje traje. Liam je stoga bio taj koji je morao odlučiti da se Natasha kad je pala u komu isključi s aparata.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka