Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Kao da ne stari

video Slavna pjevačica oduševila koncertom u Beču. A tek su joj 73 godine

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 8. listopad 2019. u 14:46 2019-10-08T14:46:02+02:00

Otkako je 1963. godine stala pod svjetla pozornice, Cherin se sjaj nije ugasio, ona i danas kao 73-godišnjakinja istim ritmom podiže adrenalin na svojim koncertima. 

Pjevačica je u ponedjeljak nastupila u bečkom Stadthalle u sklopu svoje svjetske turneje »Here We Go Again« i još jednom pokazala kako je unatoč godinama zapravo nepoderiva djevojčica kako duhom tako i tijelom.

Cher je jednako zanosna kao na početku karijere, utegnuta skakala i plesala po pozornici, a njeni su obožavatelji mogli uživati u majstorski pripremljenom showu kakav samo Cher zna prirediti.

Već prema očekivanom scenariju koncert je obilovao ekscentričnim prizorima u kojima je Cher mijenjala svoje outfite. Pjevačica je pažljivo birala outfite i sve ih uskladila s bojom kose, a naravno i scena s plesačima začas bi se preobrazila u novi prizor.

Nadahnuto burleskom, indijskim folklorom i fatalnim zavođenjem, Char je jednostavno u svakom izgledala savršeno, a šljokice, svjetla, rotirajući reflektori, vižljaste plesačice samo su pratili ovaj vrhunski show i doživljaj.

afa

Cher je sa stisnutim srebrnim mikrofonom u ruci i pogledom prema publici slobodnom rukom pokazala koliko joj znači svaki njezin obožavatelj koji se tog časa našao u publici.

Here Here Go Go Again Tour je njena sedma koncertna turneja, u znak potpore njenom 26. studijskom albumu Dancing Queen.

I baš tako su i njezini pratitelji dijeleći brojne postove na svojim isntagram profilima opisali ovu ikonu: »Samo je jedna kraljica!«

Turneja Here We Go Again započela je u rujnu 2018., a zaključit će se 19. prosinca 2019. godine u Velikoj Britaniji.

foto: Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.