Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4
Sutra: 12° 12° 4
27. siječnja 2020.
Kada je Harry sreo Sally

video Sjećate se slavnog orgazma Meg Ryan? Restoran u kojem se dogodio prisjetio ga se ovim natjecanjem

Sjećate se slavnog orgazma Meg Ryan? Restoran u kojem se dogodio prisjetio ga se ovim natjecanjem
Sjećate se slavnog orgazma Meg Ryan? Restoran u kojem se dogodio prisjetio ga se ovim natjecanjem
Autor:
Objavljeno: 14. srpanj 2019. u 9:04 2019-07-14T09:04:05+02:00

Krici odglumljenog orgazma odjekivali su njujorškim restoranom Katz's koji je nesvakidašnjim natjecanjem obilježio 30. godišnjicu filma »Kada je Harry sreo Sally«, zapamćen po kultnoj sceni snimljenoj upravo u tom ugostiteljskom objektu.

Katz's je natjecanje priredio u petak pozivajući sve one koji se žele okušati da sjednu za stol i pokušaju imitirati glumicu Meg Ryan koja je tu scenu snimila prije 30 godina.

Restoran popularan među Njujorčanima otkako je otvoren 1888. godine postao je nakon filma popularno odredište turista.

U natjecanju su muškarci i žene bili pozvani da snime svoju izvedbu i postave je na internet pa pričekaju da 'influenceri' na društvenim mrežama odaberu pobjednika koji će biti poznat idući tjedan.

Među natjecateljima u petak bila je i 31-godišnja Shauna Mogan, srednjoškolska učiteljica iz Fort Lauderdale na Floridi koja je svojim crescendom zaradila pljesak u prepunom restoranu.

Nažalost u natjecanje nije uvrštena i rečenica koju u filmu izgovara sredovječna žena dok promatra glumicu Ryan kako fingira orgazam pa naručujući svoje jelo kaže konobaru »Ja ću isto što i ona«, a koja je uvrštena među 100 najboljih filmskih citata.

Lik u filmu kojeg je tumačila tada mlada Meg Ryan odglumi orgazam pošto njezin pratitelj Harry, kojega je igrao glumac Billy Crystal, samouvjereno ustvrdi da žene s njime nikad nisu glumile orgazam te bi on sigurno znao prepoznati razliku između glume i stvarnog užitka.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze