Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Glamurozni stan

Sharon Stone prvi put otvorila vrata svojeg luksuznog doma u Los Angelesu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 3. travanj 2018. u 8:43 2018-04-03T08:43:28+02:00

Sharon Stone nedavno je po prvi put otvorila vrata svojeg doma u Los Angelesu, kojeg je kupila prije 25 godina. Ekskluzivnim fotografijama ovog glamuroznog prostora pohvalio se AD, prestižni časopis za uređenje i dizajn.

Sharon je na kupovinu novog stana bila prisiljena i zbog brojnih fanova koji su uslijed rasta njene popularnosti u filmu "Sirove strasti" počeli opsjedati njezin dotadašnji skroman dom zbog čega je bila zamoljena i od strane policije da portraži sigurnije mjesto.

Sharon je nekretninu kupila još u fazi izgradnje, pa ga je mogla nesmetano uz pomoć restauratora i dizajnera prilagoditi svojim potrebama, ali i estetski zaokružiti u cjelinu koja svakim kutkom odiše njenom osobnošću.

Sudeći prema nekolicini detalja glumica se i dobrano istrošila uređujući svoj savršen dom. Primjerice antikni pločasti pod iz Agre je u sobi s praonicom ispred predvorja, a pod iz švicarske palače krasi blagovaonicu. U uređenju doma koje je trajalo nekoliko godina pomagao je njezin bliski prijatelj i dizajner Douglas Truesdale.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.