Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
30. ožujka 2020.
Maja Šuput

Pjevačica u iskrenoj objavi kazala da nakon potresa u Zagrebu ne prepoznaje samu sebe

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 24. ožujak 2020. u 9:30 2020-03-24T09:30:18+01:00

Brojni obožavatelji su u komentarima opisali da se i oni osjećaju slično.

Maja Šuput je na svom Facebook i Instagram profilu objavila da se još uvijek ne osjeća dobro nakon potresa koji su pogodili Zagreb. Pjevačica je uz vrlo emotivan i iskren opis vlastitoga stanja, poručila svima da ostanu doma i šire pozitivne vibracije. 

"Strah koji me drži od jučer je nepodnošljiv. Tuga i osjećaj bespomoćnosti su neizrecivi. Ne znam tko je od vas spavao noćas, ja nisam. Strah me šta ako ne čujem na vrijeme, šta ako nešto padne na nas, šta ako... izludila sam. Stvari mi stoje na vratima za trk iz kuće, u autu je osnovno iako ne znam ni šta mi treba. Plačem svako malo pa se trudim misliti na nešto lijepo pa mi nešto i ne ide. A ja uvijek mislim na lijepo. Ne prepoznajem se.

Natjerala sam se uz najveće muke pod tuš uz patrolu muža u kupaoni jer me najveći strah hvata šta ako bude potres, a ja pod tušem. Sad se nadam da nisam jedina ovakva paničarka. Malo sam se čak i "uredila" za sliku da vam kažem da osjećam sve što osjećate i vi i da mi srce puca zbog sve nepravde koja nam se dogodila. Budimo doma, šaljimo si malo pozitivne vibre i volimo se", poručila je pjevačica.

Njezina je objava naišla na brojne komentare ljudi koji se u ovim trenucima, baš poput nje, osjećaju bespomoćno.

"Dobro došla u klub...ista priča. Ali možemo mi to istrpit, i nadam se da ćemo iz svega izaći jači, bolji, mudriji i veći ljudi! Drži se!", "Sasvim razumljivo u ovoj situaciji ali ne daj da te strah i panika prevladaju, jer kad ti krene najveća zbrka u glavi sjeti se samo koliko na ljude djeluješ pozitivno i da si ti jedna vesela šetajuća ikona čiste pozitive" i "Mislim da većina nas misli i osjeća isto, strah, nesigurnost. Možda nam je lakše čuti da nismo sami i da jednako reagiramo na ovo što nas je snašlo. Utoliko nam je lakše... Proći će, moramo izdržati a do tada" neki su od mnoštva komentara njezinih obožavatelja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.