Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Mariah Carey

Pjevačica luda za mlađahnim plesačem: 'Na njegovim trbušnjacima bi mogla sjeckati sir'

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 18. srpanj 2019. u 7:49 2019-07-18T07:49:38+02:00

Bujnoj ljepotici i pjevačkoj zvijezdi on je tek peti dečko u životu i jednostavno ga obožava! Mariah Carey (49) sama priznaje kako je dosad spavala sa samo pet muškaraca, a u svog sadašnjeg dečka, plesača i koreografa Bryana Tanaku (36) zaljubljena je poput djevojčice.

U jednom je intervjuju izjavila kako se trese kad ugleda nejgovu figuru te da bi na "njegovim trbušnjacima mogla sjeckati sir".

Pjevačica koja je od svog dečka starija punih 13 godina ne skriva zanesenost, a par je u vrućoj ljubavnoj vezi još od početka 2017. godine kad je Tanaka bio na turneji s Mariah kao prateći plesač.

gsf

Par je nakratko prekinuo vezu nakon pet mjeseci zbog navodne Tanakove ljubomore i rastrošnosti. Plesač navodno voli skupe i lijepe stvari koje mu Mariah kupuje, pa su ga u medijima često nazivali i sponzorušom.

Iza Mariah Carey su i dva propala braka te nekoliko afera s neuobičajenim raspletima.

S bivšim suprugom Nickom Cannonom ima dvoje djece. Za prvog supruga, direktora diskografske kuće Tommy Mottolu udala se kad je imala samo 18 godina, a on je bio 20 godina stariji od nje. Pjevačicu je, pisalo se, držao zatočenu u njihovoj vili, a navodno su je zaštitari pratili i kad je išla na zahod.

fdae

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.