Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Bebe Rexha

Pjevačica gotovo neprepoznatljiva Zaista se opustila

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 16. lipanj 2019. u 16:05 2019-06-16T16:05:52+02:00

Je li to ona ista mršavica i fatalna pjevačica Bebe Rexha?! Bilo je to pitanje uz nevjericu koje je pogodilo pratitelje američke pjevačice albanskog porijekla nakon što je pjevačica objavila fotografiju koju su paparazzi snimili dok je odlazila u trgovinu po namirnice.

U prilično opuštenom izdanju pjevačica je zaista izgledala neprepoznatljivo s nekoliko kilograma viška i neurednom frizurom s repićem na vrhu glave iz kućne atmosfere.

Uz objavljenu fotografiju pjevačica je i komentirala:

- 'J**eno mrzim ovu fotografiju, ali je objavljujem kako bih pokazala ljudima kako izgledam u stvarnosti. Inače, to je bilo kad sam izašla iz kuće kako bih kupila namirnice za kuhanje chilija i srećke. I još nešto: osvojila sam 25 dolara!

hgg

Hrabru objavu simpatična 29-godišnje pjevačice koja se između dva snimanja doista opustila. Osim što je nabacila nekoliko kilograma i zaboravila se pofarbati, pjevačica je očito u fazi kad je baš ne brine izgled.
No, ipak, njezinu objavu koliko god izgledala nepopularna, lajkalo je preko milijun sljedbenika. Ipak, je njezino priznanje nesvakodnevno i smjelo izazvalo respekt kod njenih pratitelja.

nsh

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.