Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 4n
Sutra: 4° 4° 4n
13. prosinca 2019.
Radišna glumica

Penelope Cruz priznala o čemu je ovisna: "Bez toga bih bila potpuno izgubljena"

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 26. kolovoz 2019. u 12:32 2019-08-26T12:32:25+02:00

Cruz se osvrnula i na mnoge svoje talentirane prijatelje koji nažalost, nemaju posla u glumačkoj industriji. 

Popularna glumica Penelope Cruz (45), kaže da bi bila "potpuno izgubljena" bez svog posla. Hollywoodska zvijezda i majka dvoje djece, kaže da je "ovisna o glumi" i da ne može pojmiti ideju da jednog dana više možda to neće raditi.

"Započela sam karijeru kada sam imala sedamnaest godina i još se sjećam kada sam završila prvo snimanje. Pomislila sam da ne bih mogla izdržati, da mi je to posljednje snimanje", priznala je Cruz.

"Da sve stane, osjećala bih se potpuno izgubljeno i ne bih znala što da radim sa svojim životom. To je moj život i to je moj život otkako sam bila dijete", rekla je za Bang Showbiz.

Glumica dodaje: "Shvatila sam da mi je nastupanje postalo kao ovisnost."

Dodaje i da se osjeća sretnom što uvijek ima redoviti priljev različitih uloga, posebno zato što ima prijatelje koji nisu toliko sretni. Za britanski HELLO! je izjavila: "Vrlo sam sretna, znate, jer nikada nisam bila van posla. Ne mogu reći da ne znam kakav je osjećaj, jer imam mnoštvo prijatelja koji su u takvoj situaciji, nažalost. Talentirani su ali nemaju posao", objasnila je Cruz, dodajući da je vrlo zahvalna na svemu što ima.

Cruz više ne prihvaća iste uloge koje prihvaćala ranije, jer je na prvo mjesto stavila svoju obitelj. "Oduvijek sam bila ovisna o svojoj obitelji, što se još više pojačalo otkako sam postala majka. To me spasilo od mnogih problema i pomoglo mi je da se povežem sa svojim životom", kaže glumica. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.