Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Dragi dnevniče

Osobni zapis: Taylor Swift s oboožavateljima podijelila stranicu iz vlastitog dnevnika

FOTO/Wikimedia Commons
FOTO/Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 27. kolovoz 2019. u 8:27 2019-08-27T08:27:34+02:00

I to baš onu stranicu gdje je zapisala što misli o situaciji zvanoj "Kanye West i prekid govora tijekom dodjele nagrada".

"Dragi dnevniče" služi kao odličan katalizator stresa i negativnih emocija. Većinom smo ga vodili u mlađim razredima osnovne škole, ali nije loše ako ste nastavili i kasnije. Vođenje dnevnika u kojem ćete zapisivati one najintimnije misli i osjećaje, preporučuje se kao sredstvo pomoću kojeg ćete neutralizirati strah ili ljutnju. 

Da dnevnik nije samo za nas obične smrtnike, pokazala je i Taylor Swift. Mlada je pjevačica na društvenim mrežama s obožavateljima podijelila ulomak iz vlastitog dnevnika. Pružila je tako cijelom svijetu pogled u svoje emocije koje su te večeri bile na vrhuncu. 

Naravno, riječ je o zloglasnoj dodjeli glazbenih nagrada (VMA) iz 2009. godine. Tada je Kanye West, reper i suprug Kim Kardashian, prekinuo Taylor dok je držala govor nakon što je primila itekako zasluženu nagradu, prenosi Page Six.

"Da mi je netko rekao kako će jedna od najvećih glazbenih zvijezda skočiti na pozornicu i objaviti da smatra kako ja nisam trebala pobijediti, i to na programu uživo, rekla bih da se takva stvari ne događaju u stvarnom životu. Ali, čini mi se, da se ipak događaju", zapisala je tog dana Taylor u svoj dnevnik.

Stranice iz njezinog dnevnika koje je odlučila podijeliti s obožavateljima, mogu se pronaći u "deluxe" izdanju njezinog novog albuma "Lover", koji je u prodaju krenuo prošlog petka. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.