Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. veljače 2020.
Iva Todorić

Ona zna što je ljubav: Srculence ima oči zaljubljene žene

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 25. listopad 2018. u 12:13 2018-10-25T12:13:00+02:00

Ona nalazi srca i ljubav svugdje oko sebe. I sama je odjenula haljinu našaranu srcima, a kratkim komentarom i začinila:
- Moje oči su oči zaljubljene žene. Zaljubljena u ljubav!

Iva Todorić na Instagramu poznatija kao Srculence svoj zid ukrasi svakim srcem na koje naiđe. Ponekad je to papirić na podu u obliku srca, a ponekad oblak na nebu.
Iva svoju životnu inspiraciju nalazi u ljubavi, pa svoja pravila i načela rado podijeli uz objavljene fotografije.

– Što god vam se u životu dogodi – bez obzira koliko se teškim činilo - ne prepuštajte se očajavanju. Čak i kada su sva vrata zatvorena, Bog će stvoriti novi put samo za vas. Budite zahvalni! Lako je biti zahvalan kada je sve dobro. Sufi je zahvalan ne samo za ono što mu je dano već i za sve ono što mu je uskraćeno - tek je jedna od ohrabrujućih Ivinih poruka.

Između brojnih postova o ljubavi, kćer Ivice Todorić bivšeg vlasnika Agrokora, rado se poziva i na biblijske citate pa je uz fotografiju s anđeoskim krilima upisala:
– Jer anđelima će svojim zapovjediti za tebe da te sačuvaju na svim putima tvojim. Na rukama će te nositi, da se o kamen ne spotakne noga tvoja.“ (Psalam 91,11-12)

Supruga i majka troje djece smatra kako ljubav nije kompromis, žrtva, patnja, laž, prijevara ni bol. Ljubav je, kaže Iva, osjećaj mira, kad si onaj koji jesi, kad znaš da si stigao kući.

Foto: instagram

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.