Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
28. ožujka 2020.
Budućnost engleske monarhije

Novosti iz Kraljevske obitelji: Kate Middleton želi da njezina djeca odrastaju u stvarnom svijetu

FOTO/Wikimedia Commons
FOTO/Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 6. studeni 2019. u 8:07 2019-11-06T08:07:34+01:00

Navodno je ova želja kraljevskog para, djelomično inspirirana pokojnom princezom Dianom.

Izvori tvrde da Kate Middleton i princ William svojoj djeci pokušavaju omogućiti "normalan život, što je više moguće", prenosi Cosmopolitan. Nije to jednostavno kada ste dio Kraljevske obitelji, kada vam se prati svaki korak i kada od malih nogu morate usavršiti brojne protokole i pravila ponašanja.

Za britanski The Sun, jedan izvor otkriva: "Kate je oduvijek htjela da djeca žive u stvarnom svijetu. Ona i William ne žele da djeca odrastaju u zatvorenom mjehuriću. Žele da odrastaju uz jednaka iskustva poput ostale djece".

Navodno je ova želja kraljevskog para da Georgeu, Charlotti i Louisu pruže "normalno" djetinjstvo, djelomično inspirirana pokojnom princezom Dianom. Princeza od Walesa je također pokušavala raditi "normalne" stvari s princom Williamom i princom Harryjem, navodno ih "krijumčareći" u McDonald's i zabavne parkove.

"Kate je svjesna koliko je William volio svoju majku Ona je željela da se William i Harry uklope sa školskim prijateljima i iskuse normalnost. To je štafeta koju je predala Kate", dodaje izvor. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.