Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Slavni glumac

'Ne vodite paralelne živote': Michael Caine otkrio jedini recept za dugovječni brak

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 3. travanj 2018. u 8:39 2018-04-03T08:39:53+02:00

Sir Maurice Joseph Micklewhite poznatiji kao Michael Caine sa svojom je suprugom Shakirom već 45 godina u braku. Par se vjenčao 1973. godine, a u braku imaju dvoje djece - Natashu i Dominiquea.

Ovaj zavidno dugi hollywoodski brak, prema recepturi glasovitog glumca, moguće je postići samo uz nekoliko uvjeta. No Caine tvrdi - ništa lakše. Dugovječni brak, tumači Caine, ima i svoju praktičnu stranu koju toplo preporuča svim parovima.

Njegova 14 godina mlađa supruga Shakira i on, imaju, primjerice, svatko svoju kupaonicu. No najvažnije je ne voditi paralelni život, jer "paralele se nikada ne susretnu".

- Ne postoji mala žena udata za veliku filmsku zvijezdu ili neko sranje poput tog. Moja supruga vodi posao i u tome smo izjednačeni partneri, zapravo ona odradi toliko posla iza kamere koliko ja radim ispred, što je jako važno. Shakira ide svugdje samnom , jer ako si sam, počinješ stjecati nove prijatelje koje onaj drugi ne poznaje. Tako počinje paralelni život. A kao što svi znamo o paralelnim linijama, ono što su nas učili iz geometrije, one se nikada ne sretnu. To je najvažniji dio - ne smijete voditi paralelne živote. Morate suprugu uključiti u sve, objasnio je Caine.

Konačnu definiciju muškarca glumac je oblikovao rečenicom – "pravi muškarac je netko tko se brine o drugim ljudima".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.