Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Sela Vave

Nakon prekida s Katie Holmes, Jamie Foxx pronašao "novu Beyonce": "Jedva čekam da ju čujete"

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 25. kolovoz 2019. u 16:29 2019-08-25T16:29:19+02:00

Nakon prekida Holmes i Foxxa, čini se da ćemo sve češće viđati i slušati novo ime - Sela Vave

Nedavno smo pisali o prekidu veze između glumaca Katie Holmes i Jamieja Foxxa, koji se navodno dogodio zbog mlade pjevačice Sele Vave. Prema pisanju Page Sixa, Foxx je za Vave izjavio da je ona "nova Beyonce".

Foxx se brine o karijeri mlade pjevačice i priprema ju za "lansiranje" u svijet glazbenih zvijezda, a mnogi su izvori progovorili o njihovoj vezi. "Jamie kaže da je Sela fantastična pjevačica, da je ona 'buduća Beyonce'", rekao je jedan izvor. 

Njezinu karijeru gradi i upoznavanjem sa svojim prijateljima u glazbenoj industriji, omogućujući joj da "pjeva na licu mjesta i pokaže svoje talente", piše Page Six. Foxx je negirao navode da je par u romantičnoj vezi, naglašavajući da Vave ima dvadeset i pet godina, poput njegove kćerke Corrine. 

Zanimljivo je što neka izvješća pišu da Vave ima dvadeset i jednu, a neki da ima tek devetnaest godina. 

"To je naša umjetnica, naša obitelj, naša ljubav. Došla je u obitelj. Naporno radi i divna je pjevačica. Ne mogu dočekati da je čujete", rekao je Foxx. 

Vave se čak i uselila kod Foxxa koji naglašava da su s njim nekada, u počecima karijere, živjeli i Ed Sheeran, Nick Cannon i Ne-Yo. Prenosi se da su tvrdnje o romantičnoj vezi s mladom pjevačicom "dupli standardi". 

Nakon što su je zbog prekida s Holmes napali korisnici društvenih mreža, Vave je na svom Instagram profilu napisala: "Možete nastaviti pričati i nazivati me droljom, osobom koja uništava domove, sponzorušom, te da bih trebala umrijeti... Jer, to meni ništa ne znači. Ja sam ovdje da radim i da radim ono što najviše volim", a dodala je i oznake #glazba i #ubojstvo duplim standardima. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.