Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Gošća i Beyonce

Najskuplje vjenčanje ikad? Indijski tajkun svadbu kćeri platio stotinu milijuna dolara

Foto: Screenshot YouTube
Foto: Screenshot YouTube
Autor:
Objavljeno: 13. prosinac 2018. u 7:40 2018-12-13T07:40:53+01:00

Jedno od najskupljih vjenčanja ikada dogodit će se upravo danas u Indiji. Kći Mukesha Ambanija, jednog od najbogatijih ljudi u Indiji i svijetu, udat će se za Ananda Piramala, također sina milijardera. Među brojnim gostima naći će se pjevačica Beyonce i bivša prva dama Hillary Clinton.

Na YouTubeu već je objavljen i mali video zaruka iz romatičnog talijanskog grada Lago di Como gdje se budući bračni par zaručio u prisutnosti 600 gostiju. Popularni pjevač John Legend je zabavljao goste svojim glazbenim umjećem. U videu su predstavljeni i svi članovi obitelji koji će se ponovo okupiti na vjenčanju.

Samo vjenčanje održat će se u Ambanijevom domu u Bombaju koji ima čak 27 katova. Mukesh je "težak" više od 45 milijardi dolara.

Vjenčanje će koštati više od 100 milijuna dolara pa će prelijepa kćerka indijskog milijardera imati vjenčanje skuplje od onog kojeg je britanski dvor upriličio kad su se vjenčali princ Charles i Diana.

Na privatnom partiju sudjelovala je i Beyonce koja je fotografiju objavila i na svom Instagramu.

Nakon vjenčanja mladenci će se preseliti u vilu Gulita u Bombaju vrijednu 64 milijuna dolara, čija je unutrašnjost optočena dijamantima.

da

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu