Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Rastanci

Najljepši par Hollywooda Irina Shayk i Bradley Cooper ne vole se više

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 12. listopad 2018. u 19:34 2018-10-12T19:34:00+02:00

Glumac i redatelj Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk više nisu sretni zajedno.

Glumac koji upravo slavi svoj zvjezdani trenutak dok njegov filmski uradak »Zvijezda je rođena« premijerno obilazi svijet, privatno tone u lošem odnosu sa svojom partnericom.

Sudeći prema fotografijama, par više nema nikakav kontakt, navodno veza između 43-godišnjeg glumca i 32-godišnje manekenke je već mjesecima u krizi. Prema pisanju stranih medija par jedva da razmijeni pokoju riječ.

Razlike među njima počele su djelovati na njihov odnos. Bradley je posvećen svojoj duhovnosti, a Irina želi izlaziti i zabavljati se.

Par koji se počeo viđati 2015. godine ima jednogodišnju kći Leu De Seine Shayk Cooper s kojom je Bradley naročito povezan. Na svim fotografijama Bradley se ne odvaja od svoje mezimice.

Vidljiva zabrinutost bila je već na njihovim licima i na fotografijama objavljenim krajem prosinca prošle godine, a tijekom posljednjeg pojavljivanja u javnosti na večeri u Time Warner Centeru prema prisutnim »očevicima« par je jedva razmijenio pokoju riječ.

Foto: instagram

Bradley upravo slavi svoj svjetski uspjeh s redateljskim debijem - filmom "zvijezda je rođena" i izgleda sretnije na crvenom tepihu s filmskom partnericom Lady Gagom negoli s  životnom partnericom Irinom 

da

Hoće li glumac imati ljubavne sreće  u stvarnom životu?

dar

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.