Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 26
Sutra: 16° 16° 26
19. studenoga 2019.
Uspjeh

'Na scenu Granda donosim San Remo': Antonio Krištofić u finalu srpskog showa

'Na scenu Granda donosim San Remo': Antonio Krištofić u finalu srpskog showa
'Na scenu Granda donosim San Remo': Antonio Krištofić u finalu srpskog showa
Autor:
Objavljeno: 12. lipanj 2018. u 11:32 2018-06-12T11:32:07+02:00

Publika će u četvrtak u tri minute vidjeti sve ono što spremam za dalje. Pobjedi se nadam, bilo bi mi jako drago i zbog sebe, ali i zbog Granda da pobijedi netko iz Hrvatske, a još i s mora, poručio je mladi Matuljac

RIJEKA Matuljski talent Antonio Krištofić ušao je u superfinale  »Zvezda Granda«! Mladi pjevač kojeg je publika u regiji upoznala prije tri godine kada je sudjelovao u showu »X Factor Adria«, u četvrtak će nastupiti u velikoj završnici popularnog showa. Što priprema za taj nastup i nada li se pobjedi – doznajte u nastavku.

U nedjeljnoj emisiji ušli ste u superfinale »Zvezda Granda«. Kako je prošao nastup? Kakve su bile reakcije žirija?

– Bilo je jako napeto, pjevao sam jako tešku baladu »Kao moja mati« Zdravka Čolića. Bila je velika tenzija na snimanju, ali ja sam jako zadovoljan nastupom. Prvi put bio sam maksimalno opušten, dao sam sve od sebe i žiri je to prepoznao. Svi su mi bili naklonjeni, ali mi je Jelena Karleuša rekla da mi fali »prljavštine«, da sam previše fin, a meni je to zapravo kompliment. Sve dok sam ja ovako fin, sve ide kako treba!

TV prijenos

Superfinale aktualne sezone showa »Zvezde Granda« gledatelji mogu pratiti u programu Prve srpske televizije te OBN televizije u četvrtak s početkom u 22 sata.

Ugovor

Koliko natjecatelja će nastupiti u superfinalu u četvrtak?

– U superfinalu se natječe dvanaestero superfinalista! Za mene možete glasati na broj 666888, za broj 6! Uz mene, iz Hrvatske se u superfinalu nalazi i Hana Mašić iz Zagreba.
Što pripremate za taj nastup?

– Za Superfinale pripremam pravi glamurozni spektakl. Pjevam predivnu baladu, cijeli nastup osmislio je Miloš Šarović s kojim definitivno nastavljam raditi. Nastup će bit vrlo autentičan, drugačiji i dostojan superfinala. Na scenu Granda donosim San Remo!

Ulaskom u supefinale osigurali ste i potpisivanje ugovora. O kakvom se ugovoru radi i što će vam on donijeti?

– Potpisao sam izdavački ugovor s Grand produkcijom. Jako sam sretan, ponosan i zahvalan Saši Popoviću na povjerenju. Prepoznao je u meni ono što mnogi nisu, mislim da već sada dobro zna što ću sve napraviti u budućnosti. Napokon se sve posložilo baš onako kako treba i jako mi je drago što će od sada nadalje iza mene stajati Grand produkcija na čelu sa Sašom Popovićem.

Razmišljate li o pobjedi? Nadate li joj se?

– Iskreno, razmišljam isključivo o nastupu, želim ostaviti dobar dojam. Publika će u četvrtak u tri minute vidjeti sve ono što spremam za dalje. Pobjedi se nadam, bilo bi mi jako drago i zbog sebe, ali i zbog Granda da pobijedi netko iz Hrvatske, a još i s mora! Ali mi smo već srušili granice samom mojom pojavom u showu.

Što bi vam donijela pobjeda?

– Donijela bi mi veliku sreću i ponos, ali već sada se tako osjećam.

Želim duet s Marijom Šerifović

Sada kada ste došli ovako daleko u showu, kako gledate na svoju avanturu u »Zvezdama Granda«? Jeste li zadovoljni svime što ste ponudili žiriju i publici?

– Smatram da je to bio jako hrabar potez od mene, ali i od Grand produkcije koja me odlučili imati u showu. Bio sam svjestan u što ulazim, a moji nastupi digli su veliku prašinu, to sam i očekivao. Jako puno ljudi iz cijele regije je uz mene, bio sam kroz cijeli show iskren, pjevao sam isključivo pjesme u kojima sam dao svoj maksimum i pjesme kakve bih volio imati u svojoj karijeri. Žiri je prema meni bio divan, posebno Marija Šerifović koja mi je davala podršku kroz cijeli show.

Što još možemo očekivati od vas (u showu i nakon njega)?

– Sada prvi put u svojoj karijeri imam nekoga iza sebe. Mlad sam, a od početka svoje karijere borio sam se sam. Sada kada imam Grand produkciju iza sebe, osjećam se još jače. Nakon superfinala posvetit ću se prikupljanju dobrih pjesama, a imam veliku želju snimiti duet s Marijom Šerifović. Pa eto, tko zna!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.