Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
#MeToo

Mlada pjevačica otvoreno o užasnom iskustvu sa snimanja: "Odjednom je samo izvadio spolni organ!"

FOTO/Cardi B, Instagram
FOTO/Cardi B, Instagram
Autor:
Objavljeno: 27. rujan 2019. u 7:47 2019-09-27T07:47:09+02:00

Kaže da je najluđe od svega što je sve ispričala vlasniku časopisa, a on ju je samo pogledao i rekao: "Da? I?"

Pjevačica Cardi B (26) je od početka karijere bila nevjerojatno otvorena prema svojim obožavateljima. U nadolazećoj epizodi serije "Neispričane priče hip-hopa" (“Untold Stories of Hip Hop"), priključila se pokretu #MeToo i iskreno progovorila o teškom i neugodnom iskustvu.

Klip iz epizode prikazuje repericu koja iskreno progovara o trenutku seksualnog zlostavljanja tijekom snimanja za časopis. "Nikada neću zaboraviti kada sam otišla na snimanje za časopis i fotograf mi se pokušao približiti. Ispitivao me želim li biti u magazinu, a zatim je samo izvadio spolni organ! Bila sam tako je*** ljuta. Bila sam kao - ovo je ludilo", priča Cardi B, a prenosi Page Six.

Pjevačica je nastavila prepričavati svoje iskustvo, te je otkrila da je rekla kako odustaje od snimanja. Kaže da je najluđe od svega što je sve ispričala vlasniku časopisa, a on ju je samo pogledao i rekao: "Da? I?"

"Kada vidim pokret #MeToo - pa to su žene iz kvarta za koje znam da su prošle jednaka iskustva, kao da vas žele natjerati da osjećate kako morate napraviti određene stvari za nešto. To se doista događa, svakodnevno", kaže pjevačica.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu