Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
22. siječnja 2020.
Eksplicitno

Miley je ponovno u elementu: Pjevačica duboko zavukla ruku u bokserice svog dečka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 18. listopad 2019. u 7:45 2019-10-18T07:45:09+02:00

Romantika Miley Cyrus i Codyja Simpsona sasvim se zahuktala, barem je to lako zaključiti dok se gledaju njihove zajedničke fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Svoj strastveno ljubavnički zanos »ilustriraju« zapanjujuće eksplicitnim fotografijama, a s jednom od posljednjih, Miley je nadmašila i samu sebe, iako je i inače poznata po svojim ekcentrično slobodnim ispadima.

Ovaj put ruku je duboko zaronila u bokserice svog novog dečka Codyja koji je to sve fotografirao u ogledalu, a onda su zajednički ovjekovječili trenutak podijelivši fotografiju na društvenim mrežama.

foto: Instagram

Miley i Cody odnedavno su zajedno iako se poznaju jako dugo. Prijateljstvo je rezultiralo strastvenim odnosom, a prema riječima njezinog menadžera oboje su čisti i uživaju u novoj energiji koju im donosi njihov odnos.

Za sad govoriti o ozbiljnoj vezi još je uvijek preuranjeno, ali njihovo prijateljstvo je dugotrajno i puno dublje nego što se misli. Sretali su se tijekom svih svojih divljih faza, a oboje su trezveni i usredotočeni na zdravlje, rad i zajedničko provođenje vremena. Meni se čini prilično idealnim. - zaključio je Mileyin menager i odagnao svaku negativnu konotaciju koja bi mogla pomračiti ovu čini se ipak idealnu vezu.

fgss

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.