Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 1
Sutra: 15° 15° 1
24. veljače 2020.
Uživala u jogi

Maja Šuput na odmoru otkrila novu strast: "Kakva su vaša iskustva i gdje da se upišem?"

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 23. siječanj 2020. u 7:56 2020-01-23T07:56:39+01:00

Na odmoru se zaljubila i u jogu.

Maja Šuput je pri kraju odmora na čarobnom Baliju gdje uživa sa suprugom Nenadom Tatarinovim. Naša je pjevačica oduševljavala obožavatelje mnogobrojnim objavama na društvenim mrežama gdje smo mogli vidjeti kako provode dane na predivnoj lokaciji.

Nedavno je objavila i fotku iz kade kraj koje je napisala da se bliži kraj prekrasnog odmora. Prije toga, Šuput je otkrila da joj vrlo dobre ide izrada tradicionalnih košara, pobijedila je vlastiti strah od visine, a sada se zaljubila i u novu aktivnost.

"Moja prva yoga. Ozbiljno sam odlučila kad dođem kući nać sat vremena za sebe u danu i upisat yogu. Kakva su vaša iskustva i gdje da se upišem???", pitala je pjevačica svoje obožavatelje na Instagramu gdje je i objavila fotku.

Vidimo tako da vježba u sivim tajicama i rozom sportskom grudnjaku, s prekrasnim pogledom na zelenilo. Njezina je fotka skupila više od jedanaest tisuća "lajkova", a obožavatelji su joj mahom savjetovali da svakako upiše jogu.

"Odlična iskustva imamo s jogom", "Svakako to provedi u djelo" i "Bolja od ikakve teretane i treninga ovog svijeta", samo su neki od komentara korisnika Instagrama koji su se okušali u ovoj vrsti aktivnosti. 

Joga je inače vrlo popularna u današnje užurbano vrijeme kada čovjek zaboravi uzeti onih važnih pet minuta za sebe. Pravilnim vježbama disanja, meditacijom i rastezanjem, mnogi hvale učinke koje joga ostavlja na njihov um i na njihovo tijelo.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma