Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
6. travnja 2020.
Nova ljubac

Ljubavna priča iz Pariza: Zgodni glumac objavio fotku na kojoj ljubi misterioznu djevojku

FOTO/Wikipedia
FOTO/Wikipedia
Autor:
Objavljeno: 7. veljača 2020. u 8:14 2020-02-07T08:14:45+01:00

Skrivenu je ljubav ipak otkrila objava na Instagramu.

O potencijalnom se odnosu između KJ Ape (22) i Clare Berry (26) počelo pričati još u prosincu prošle godine. U jednom je intervjuu i sam glumac izjavio da je zaljubljen, no nije otkrio ime sretnice, prenosi Page Six.

I dok su ne tako davno kružile glasine da je mlada zvijezda serije "Riverdale" u romantičnoj vezi s Britt Robertson, čini se da su te ljubavne lađe odavno potonule. Pogotovo zato što glumac sve češće provodi vrijeme komentirajući fotografije poznatog francuskog modela Clare Berry.

Sudeći prema angažmanu, "lajkovima" i komentarima ispod fotografija na Instagramu, obožavatelji su počeli nagađati da je na pomolu još jedna velika ljubavna priča, a ona se dešava ni manje ni više nego u - Parizu. 

Čini se da je ljubav skrivenu očima javnosti ipak otkrila najnovija slika na Instagramu koju je objavio mladi glumac, a na kojoj se u strastvenom poljupcu vidi tek šilterica misteriozne djevojke čije je lice skriveno od objektiva.

Originalni opis ispod fotografije, koji u prijevodu s francuskog znači ''ljubav na prvi pogled'' definitivno budi sumnje koje su u prosincu odspavale zimski san. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.