Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
14. studenoga 2019.
Za ljubitelje piva

Ljepotice u bavarskim nošnjama i originalno Oktoberfest pivo ispred ZTC-a

Foto REUTERS
Foto REUTERS
Autor:
Objavljeno: 13. listopad 2017. u 10:37 2017-10-13T10:37:13+02:00

Pivovarama koje čine originalnu postavu Oktoberfesta - Paulaner, Hackar - Pschorr, Lovenbrau, HB pridružili su i Kaltenberg, kraljevsko bavarsko pivo

Riječani će ovaj vikend po prvi put imati prigodu uživati u originalnim bavarskim okusima u svome gradu. U šatoru na platou ispred ZTC-a priprema se pravi Oktoberfest ugođaj s ljepoticama odjevenim u tradicionalne bavarske nošnje te uz originalno Oktoberfest pivo i probranu gastro ponudu.

Na Oktoberfestu u Münchenu pravo točenja ima samo šest pivovara, a čak četiri od njih točit će svoje pivo u riječkom Oktoberfest šatoru. Pivovarama koje čine originalnu postavu Oktoberfesta (Paulaner, Hackar - Pschorr, Lovenbrau, HB) pridružili su se i Kaltenberg, kraljevsko bavarsko pivo.

Osim piva posjetitelji će moći uživati i u originalnim bavarskim delicijama, bijelim kobasicama i bunceku koje će se nuditi po promotivnim cijenama. Posebna atrakcija bit će i pivski kokteli koje će pripremati barmeni iz Cocktail catering by Scorpio. Glazbenu kulisu birat će poznati radijski voditelj i DJ Andrej Burić, a osobita glazbena poslastica su večernji koncerti.

Večeras od 21 sat nastupa Belfast food, a sutra u istom terminu legendarno Atomsko sklonište. Šator će biti otvoren u petak i subotu od podne pa sve do ponoći, a u nedjelju od podne do 21 sat.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.