Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Moć transformacije

Lijepa i bez šminke: Charlize Theron je nakon posljednje uloge opet u top formi

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 2. kolovoz 2018. u 7:06 2018-08-02T07:06:07+02:00

Charlize Theron (42) pokazala je još jednom sjajnu moć transformacije nakon što je u samo par mjeseci izgubila dvadesetak kilograma koje je nabacila kako bi bila vjerodostojan lik u svom posljednjem filmskom uratku, akcijskom trileru "Tully". 

U njemu je tumačila ulogu majke troje djece, a kako bi se udebljal potrebna 23 kilograma, priznala je, jela je junk food i u noćnim satima. Zbog toga je jedno vrijeme bila i u depresiji.

U nedavnom intervjuu Charlize je priznala kako joj je bilo puno teže skinuti kilograme nego li kad je bila u dvadesetima. Ipak, uporna glumica, poznata po tome da stvari ne prepušta slučaju, dovela je svoju liniju u savršenu formu.

Bez šminke, u šopingu s kćeri Augustom, Charlize je sada pokazala da je ponovno u top formi.

ddfg

Glumica ima dvoje djece koje je usvojila 2012. i 2015. godine, sina Jacksona i kćer  Augustu.  U nedavnom intervjuu za People izjavila je oduvijek željela usvojiti djecu:
- Čak i kad sam bila u vezama, uvijek sam bila iskrena sa svojim partnerima. Usvajanje je bio način na kojim sam vidjela svoju obitelj. Druge opcije za mene nikad nisu postojale. Glumica je otkrila i kako je uvijek željela imati više djece.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.