Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. listopada 2019.
Estradna kraljica

foto Lepa Brena proslavila 58. rođendan i 35 godina karijere na vrlo originalan način

Lepa Brena sljedeće godine vraća se u Hrvatsku, foto Marina Bugarčić, Zoran Kuzmanović
Lepa Brena sljedeće godine vraća se u Hrvatsku, foto Marina Bugarčić, Zoran Kuzmanović
Autor:
Objavljeno: 21. listopad 2018. u 15:07 2018-10-21T15:07:00+02:00

Scenski specijalni efekti, maštoviti kostimi – presvlačila se čak šest puta; pirotehničke eksplozije, vatra, led; upečatljive koreografije od baleta do modernog plesa, samo su dio onog što je publika mogla vidjeti u prepunoj beogradskoj Areni

Proslava 58. rođendana Lepe Brene pretvorila se u prvorazredni koncertni spektakl kakav se na Balkanu rijetko događa. Sve je danima unaprijed bilo rasprodano. U prepunoj beogradskoj Areni estradna kraljica cijele bivše države u subotu navečer puna je tri sata držala u ekstazi više od 20 tisuća ljudi.

Kao što je i obećala, poseban jubilej, 35 godina karijere baš na njezin rođendan proslavila je na vrlo originalan način. Na početku koncerta spuštala se s krova Arene na velikoj plamtećoj zlatnoj zvijezdi praćena ovacijama obožavatelja, a kad se s vrha dvorene spustila na binu, među više od stotinu pratećih glazbenika i plesača, zapalila je Beograd.  

Marina Bugarčić, Zoran Kuzmanović

Scenski specijalni efekti, maštoviti kostimi – presvlačila se čak šest puta; pirotehničke eksplozije, vatra, led; upečatljive koreografije od baleta do modernog plesa te njezini stari i novi hitovi praćeni gromoglasnim pjevanjem i skandiranjem cijele dvorane doživaljaj je koji će se dugo pamtiti.

Marina Bugarčić, Zoran Kuzmanović

Estradna diva na kraju koncerta se čak i rasplakala, dirnuta energijom i reakcijom publike. Kao rođendansko iznenađenje, na pozornici joj se pridružila cijela obitelj. Pod sloganom pjesme »Zar je važno da'l se peva ili pjeva« Brena je još jednom dokazala da njezina glazba, entuzijazam i energija ne poznaju granice.

Marina Bugarčić, Zoran Kuzmanović

U beogradskoj Areni je u subotu navečer bilo ljudi iz cijele bivše države, ali i iz svijeta. To je vrlo jasna uvertira u slijedeće senzacionalne pothvate ove velike nezamjenjive glazbene zvijezde koja već više od tri desetljeća diktira estradne trendove u cijeloj regiji.

brena007

Od proljeća iduće godine, ovaj spektakl sa cijelom svitom pratećih glazbenika, plesača i produkcije na svjetskom nivou namjerava ponoviti u svim velikim gradovima u regiji. Slijedi tako i njezin veliki povratak u najveće hrvatske dvorane.

Marina Bugarčić, Zoran Kuzmanović

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.