Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 26
Sutra: 4° 4° 26
12. prosinca 2019.
Atraktivna pjevačica

video Kad Nives kaže 'vamos', momci trče kao Ramos: Pogledajte novi spot domaće seks ikone

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
Autor:
Objavljeno: 7. prosinac 2017. u 12:39 2017-12-07T12:39:00+01:00

Tražila sam pjesmu koja će u ovo slavljeničko vrijeme godine biti idealna za klubove i mislim da smo pogodili hit, kaže Nives

"Popularna Nives Celzijus nakon višetjedne provokativne najave, konačno je predstavila novu pjesmu 'Ramos', a u eksplozivnom video spotu pokazala zašto slovi za sexy ikonu domaće estrade", navodi se u priopćenju.

"Njezini plesni pokreti malo koga će ostaviti ravnodušnim, a publika će nesumnjivo uživati u brzom i klupskom ritmu njezinog novog hita.

Kad Nives kaže 'vamos', momci trče kao Ramos - pjeva atraktivna pjevačica usput pokazujući u plesu zavidnu kondiciju i tjelesne atribute isklesane do savršenstva.

- Tražila sam pjesmu koja će u ovo slavljeničko vrijeme godine biti idealna za klubove i mislim da smo pogodili hit. Prve reakcije su i više nego pozitivne, a meni je uvijek na kraju najvažnije što kaže publika jer sve što radim, radim za njih.

Bez mojih fanova nikad ne bih bila Nives Celzijus, kazala je popularna pjevačica koja je baš neki dan uvidjela kako je na društvenim mrežama prati preko 300.000 ljudi što je doista impresivna brojka", stoji u priopćenju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.