Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 3
Sutra: 8° 8° 3
19. siječnja 2020.
Čekaju pa čekaju...

Jacques Houdek imao prometnu nesreću: "Eto, to je naša prometna policija... Koga mi plaćamo!?"

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 14. ožujak 2019. u 18:55 2019-03-14T18:55:00+01:00

 Već sat i pol čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće, objavio je Jacquesov menadžer, Mihovil Bek

ZAGREB Hrvatski pjevač Jacques Houdek doživio je danas s prijateljem prometnu nesreću u Zagrebu. Srećom, u nesreći nitko nije ozlijeđen, no kako je na Facebooku objavio Jacquesov menadžer i prijatelj Mihovil Bek, koji je bio za volanom, drugi je vozač, nakon udara u njihov automobil pobjegao s mjesta sudara.

Pozvali su policiju, no nisu očekivali u što će se to pretvoriti.

- Eto, to je naša prometna policija!!! Već sat i pol čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! Najstrašnije što se četiri puta u ovih sat i pol nitko ne javi na 192!!!

A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola. Eto, novinari, pišite o ovome i koga mi plaćamo!!! To je ‘organizacija’ posla i pomoć u nesreći?!? Sa mnom je u autu i Jacques, a ozlijeđenih srećom nema, objavio je Bek na svom Facebooku.

Na priloženim fotografijama vidi se njegov automobil i trokut postavljen za slučaj opasnosti, ali i ispis poziva iz kojih je vidljivo kada je i koliko puta zvao policiju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.