Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
19. studenoga 2019.
Jane Fonda

I u osmom desetljeću života obara s nogu: 'Uvijek sam imala strast za fitnessom'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 7. prosinac 2018. u 8:23 2018-12-07T08:23:34+01:00

Prisjetimo se kako je glumica bila aktivna i nakon svoje 50-te godine kad je promovirala vježbanje aerobika i promovirala zdrav način života.

Novost o suradnji s Lifestyle brandom Evine samo je posljedica glumičinih životnih afinititeta koje je njegovala godinama. Ekskluzivan ugovor za Jane Fondu podrazumijevat će promotivne aktivnosti vezane uz zdrav život, sport, prehrambene proizvode i fitness opremu.

Jane Fonda vezano uz suradnju s brandom koji se želi reaktivirati kazala je:

- Uvijek sam imala životnu strast za fitnessom i zdravljem ne samo zato što izgledam bolje kad se brinem o sebi, nego zato što se osjećam bolje i bolje razmišljam. Uzbuđena sam zbog partnerstva s Evineom, jer će im snažna marketinška platforma omogućiti da svoje znanje o kondiciji te kreativne ideje dovedem na tržište kojem nedostaje ponuda za žene iznad 50 godina. Na kraju krajeva, najbrže rastuća demografija na svijetu - u šaljivim je tonu zaključila Jane.

Suradnjom su zadovoljni i u Evineu, a direktor za razvoj robnih marki Nicole Ostoya kazao je:

- Jane Fonda ima doživotno iskustvo u industriji zdravlja i fitnessa. Ona ima jedinstvenu sposobnost povezivanja sa ženama svih dobnih skupina i pozadina. Volimo ono što je označava kao umjetnika, stručnjakinju i aktivisticu. Najimpresivnija je njena predanost domaćoj proizvodnji i izvršavanju kvalitetnih i održivih praksi. Ove se vrijednosti savršeno usklađuju s onim što korisnici traže. Srdačno vjerujemo u sve što Jane zagovara i oduševljeni smo ovim partnerstvom.

Foto: instagram

4

etr

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija