Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. listopada 2019.
Sarah Seifert

Hrvatska seksi twerkerica ostaje u domovini: "Kakva Irska, ovdje bolje zarađujem! Radim pun gas"

Foto screenshot Instagram
Foto screenshot Instagram
Autor:
Objavljeno: 18. rujan 2018. u 15:33 2018-09-18T15:33:00+02:00

Meni je ples strast. Odustala sam od odlaska u Irsku jer imam sve veću podršku ovdje. S vremenom ću svoje znanje prenositi i na druge. Ostajem u Hrvatskoj iz inata i želim doprinijeti nečem novome, kazala je

ZAGREB Najpoznatija hrvatska twerkerica, Sarah Seifert, stalno diže prašinu svojim nastupima.

Sudjelovanje na Supertalentu itekako je kapitalizirala pa sad sve više pleše po klubovima i pojavljuje se u videospotovima.

- Dosta mi je Supertalent pomogao. I prije sam bila popularna, ali nakon showa meni se posao povećao za 95 posto.

Došla sam do šire publike, čak i one iz cijelog svijeta. Bila je to odlična odskočna daska, ispričala je Sarah Seifert za Showbuzz.

S vremenom se, kaže, naučila nositi s kritikama.

- Na sve se čovjek navikne s vremenom. U početku je bilo teško, tada mi nije bilo svejedno, ali pomirila sam se s time. Danas mi sve to uđe na jedno uho, a izađe na drugo, govori Sarah.

Posao joj je tako dobro krenulo da je čak odustala od preseljenja u Irsku: "Ja vam sada radim pun gas. Svaki vikend mi je zauzet, a i krenula sam na još neke plesne tečajeve kako bi i druge plesove savladala.

Meni je ples strast. Odustala sam od odlaska u Irsku jer imam sve veću podršku ovdje. S vremenom ću svoje znanje prenositi i na druge. Ostajem u Hrvatskoj iz inata i želim doprinijeti nečem novome, kazala je.

Ova Vukovarka u životu se susretala i s onima koji ju vole i onima koji ju ne vole. mada, loše komentare na internetu više ni ne primjećuje, a čini joj se da, kako vrijeme prolazi, ima sve više obožavatelja.

Njen ples svejedno izaziva brojne predrasude. Susrela se, prisjeća se, i s jednom zaista užasnom situacijom, u kojoj je reagirala instiktivno

- Na nastupima sam uvijek sigurna. Zaštitari su oko mene i čuvaju me, no jednom prilikom jedan se zaštitar udaljio, a jedan dečko iz prvog reda uhvatio me za stražnjicu. Ja sam se naglo okrenula i udarila ga šakom, ali na kraju su mene izbacili iz kluba. Ne želim govoriti o tome više, iskrena je bila twerkerica za Showbuzz.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.