Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Ne skriva ništa

Hoće li nakon novih vrućih fotki Instagram blokirati profil starlete Amber Rose?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 15. siječanj 2019. u 7:53 2019-01-15T07:53:24+01:00

Amber Rose je pozirala potpuno naga i objavila to na svojem Instagram profilu, a u kratkom video uratku poslala je jasnu poruku svim muškarcima kako bi se trebali odnositi prema ženama.

Na fotografiji koja je brzo zaradila više od milijun "lajkova", Amber gleda u daljinu dok joj lepršava haljina klizi niz savršeno tijelo i otkriva grudi i stražnjicu.

Tetovaže na obje ruke, prepoznatljiva kratka plava kosa i jarko crveni ruž na usnicama skladno se uklapaju u potpirivanje seksepilne rezonance njezinih sljedbenika.

Foto: instagram

Jedan se sljedbenik u komentaru ispod fotografije čak i zapitao pitao: "Sanjam li?"

Drugi je dodao: "Samo prokleto razbija internet», treći je primijetio kako bi zbog eksplicinog sadržaja aplikacija mogla ipak blokirati njezin račun. Ipak, fotografija obnažene ljepotice znalački je snimljena pa unatoč tome što otkriva sve, ipak pokriva ono »zabranjeno«.

Ipak, Amber koja je poznata i kao glasna zagovornica ženskih prava i pokreta protiv silovanja u kartkom je video uratku obratila se muškarcima objašnjavajući kako bi trebali prestati govoriti ženama kako da se odjevaju i kako trebaju izgledati, a sve je sažela kratkim komentarom:

– Dopustite nam da da budemo one koje jesmo.

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu