Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
23. siječnja 2020.
2Cellos

Hauser objavio nastup 2Cellosa uz pratnju legendarnog rockera: "Vi ste legende!"

FOTO/Wikipedia
FOTO/Wikipedia
Autor:
Objavljeno: 28. ožujak 2019. u 15:33 2019-03-28T15:33:44+01:00

Prema objavi na Hauserovom Instagramu nastup se održao u Rimu, a prema reakcijama na društvenim mrežama, publici će svakako ostati u sjećanju

Violončelist Stjepan Hauser je nedavno na svom Instagram profilu objavio video nastupa s rock legendom, Stevenom Tylerom (71). 2Cellosi su oduševili publikom svirkom uz kultni hit grupe Aerosmith "Walk This Way" dok je Tyler pjevao. 

Hauser je uz objavu napisao: "Rasturamo Aerosmithov klasik s kim drugim, nego s Čovjekom osobno." Nako objave videa, nisu izostali komentari koji pohvaljuju fantastičan nastup. Među komentarima pohvale na račun Hausera i Šulića, nisu izostale niti pozitivne reakcije na Tylera.

"Od Aerosmitha znam od prve do zadnje note, a Tylerov koncert je jedini na koji želim otići. Zvuči savršeno uživo. I budimo realni, čak je u ovoj konfiguraciji dominantan. Savršeno." napisala je oduševljena obožavateljica.

"Bojao bih se da će Steve Tyler oštetiti violončelo dok maše s mikrofonom toliko blizu instrumentima." zaključio je jedan korisnik, a drugi dodao: "2Cellosa su bili brilijantni kao uvijek, ali u zbilja drugačijem glazbenom svemiru. Nije bilo potrebe za Stevenom Tylerom." 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.