Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Demi Moore

Glumica se skinula do gola u 57. godini i ukrasila naslovnicu magazina

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 13. rujan 2019. u 14:45 2019-09-13T14:45:40+02:00

Glumica Demi Moore skinula se u 57. godini i otkrila brojne intimne pojedinosti iz svog života za novi broj Harper Bazaara. Senzacionalno dobrim izgledom i potresnim priznanjima Demi je duboko dirnula svoje obožavatelje.

Na fotografijama glumica izgleda dvadeset godina mlađe od svojih stvarnih godina, utegnutih butina, grudi, savršenih ruku.

Na svom Instagram profilu dobila je u kratkom roku  četrdesetak tisuća lajkova, brojne pohvale za svoj izgled i komentare među kojima i one dugogodišnjih obožavatelja od kojih je jedan napisao »Ti si san moje mladosti«.

rzwe

Demi je u intervjuu otkrila kako je imala spontani pobačaj s Ashtonom Kutcherom nakon čega je pala u svojevrsnu depresiju i odala se alkoholu i drogi te postala ovisnica.

Osjećala se krivom za gubitak njihove djevojčice te je pokušala ponovno začeti uz pomoć umjetne oplodnje, ali nažalost u tome nisu uspjeli.

Glumica je otkrila i tužan detalj iz svoje djevojačke dobi kad je kao petnaestogodišnjakinja bila silovana.

Ipak, nakon svih bolnih padova i trenutaka Demi je odlučila krenuti dalje:
- Kao žena, majka i supruga postoje određene vrijednosti i zavjeti koje smatram svetim, i upravo sam u tom duhu odlučila krenuti naprijed sa svojim životom - kazala je Demi u intervjuu.

zww

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.