Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 4
Sutra: 20° 20° 4
22. listopada 2019.
Busy Philipps

Glumica objavila šokantne memoare: 'Pobacila sam sa samo 15 godina. Oprost mi je dao Papa'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 13. listopad 2018. u 8:06 2018-10-13T08:06:29+02:00

Američka glumica Busy Philipps (39) objavila je memoare znakovitog naslova "This Will Only Hurt a Little" (Ovo će samo malo boljeti) i šokirala svojim priznanjima. Podeblja knjiga ima 308 stranica u kojoj je glumica olakšala dušu.

Priznala je kako je morala pobaciti još kao maloljetna djevojka, sa samo petnaest godina. Busy je, kako piše u svojoj knjizi, dugo čuvala ovu mračnu tajnu samo za sebe, ali sada je odlučila olakšati se i javno priznati svoje mladenačke propuste.

U to vrijeme bila je u vezi sa svojim prvim dečkom i ostala trudna. Njezini su roditelji o svemu su saznali iz njenog dnevnika. Busy je odlučila pobaciti, na što je njena majka pobijesnila smatrajući kako ubija vlastito dijete.

- Ipak, poslije mi je bila najveća potpora u najtežim trenucima u životu i na tome ću joj vječno biti zahvalna. - kazala je glumica, zvijezda TV serije "Dawson's Creek"

Oprost za svoj postupak je dobila i od samog pape Ivana Pavla II kad je s razredom posjetila Vatikan.

– Znala sam da mi treba oprost kako bih mogla nastaviti dalje sa svojim životom, a oprost sam mogla dobiti samo od njega... Papine riječi utjehe doslovce su me spasile

Glumica je danas u sretnom braku sa scenaristom Marcom Silversteinom (47), s kojim ima dvije kćeri - Birdie Leigh (10) i Cricket Pearl (5).

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.