Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1n
Sutra: 7° 7° 1n
27. siječnja 2020.
Anti-bakterijski kornet

Glumac Jason Biggs ima ekstreman plan: Evo kako se misli obraniti od prehlade

FOTO/Flickr
FOTO/Flickr
Autor:
Objavljeno: 14. studeni 2019. u 8:18 2019-11-14T08:18:34+01:00

Našalio se da će možda djecu zamotati u anti-bakterijski kornet.

Jasona Biggsa ćemo zauvijek pamtiti po ulozi u kultnim nastavcima "Američke pite", a sada ima ratni plan borbe protiv oboljenja ove godine.

"Bez obzira na to koje mjere poduzimam u vrijeme približavanja sezone gripe i prehlade i neovisno o tome koliko mislim da mi je imunološki sustav jak, uvijek se razbolim. Pogotovo kraj dvoje djece koja su sad u školi", kazao je glumac za Page Six

Biggs i njegova supruga Jenny Mollen imaju dva sina, Sida od pet te Laszla od dvije godine.

"Možda ih budem, ne znam, umotao, kao u zaštitnu foliju ili neku vrstu korneta, anti-bakterijskog korneta, tako da ih ne moram zbilja dirati ili biti s njima u interakciji na neki intiman način", našalio se. "Mislim da će završiti na terapiji prije nego li sam mislio, ako im to napravim", dodaje glumac.

No, u stvarnosti će se ipak držati lijekova. "Nemam vremena biti bolestan. Ako osjetim da ću se razboliti, ne mogu. Ali ne mogu zaustaviti svoj svijet. Nekada sam znao spavati i provesti čitav dan u krevetu i gledati DVD-ove i ne brinuti o ničemu. Ali više nemam taj luksuz, moram se dignuti ići", zaključio je Biggs.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu