Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. listopada 2019.
Pjevačica

Crni dani su iza nje: Britney Spears konačno nesmetano uživa u majčinstvu

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 15. studeni 2018. u 7:39 2018-11-15T07:39:00+01:00

Britney Spears konačno uživa u društvu svojih sinova, 12-godišnjeg Seana Prestona i godinu dana mlađeg Jaydena Jamesa. Nakon brojnih peripetija i slomova crni dani su, čini se, konačno iza nje.

Pjevačica je nakon razvoda 2007. godine od bivšeg supruga Kevina Federlina imala, osim osobnih problema i brojne sudske peripetije zbog kojih nije mogla nesmetano uživati u svom majčinstvu. Djeca su najprije pripala njezinom bivšem suprugu koji je osim pristojne otpremnine od pjevačice zatražio i veći iznos za uzdržavanje.

Unatoč prošlim turbulentnim danima, Britney čini se konačno uživa u danima majčinstva. Na svojem se Instagramu poslikala sa svoja dva sina i ponosno podijelila fotografije.

Sinove je povela na svoje omiljeno mjesto, do starog debla koje posjećuje svake godine, a nakon toga u omiljeni restoran.

Na Instagramu nije napisala lokaciju, ali osmijeh na njenom licu i raspoloženje za stolom, odaje pravi obiteljski štimung.

Pjevačica je trenutačno u sretnoj vezi s mlađahnim manekenom Samom Asgharijem, a u veljači iduće godine najavljuje i svoj show u Las Vegasu.

alčhqat

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.