Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. siječnja 2020.
Zamijenila djecu

Caitlyn Jenner čestitala rođendan kćerki Kylie, pa se osramotila: "Svakom se može dogoditi!"

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 13. kolovoz 2019. u 18:22 2019-08-13T18:22:51+02:00

"Život je tada bio toliko jednostavni, ali dobar je i danas. Sretan rođendan mojoj maloj bebi Kylie Jenner"

Caitlyn Jenner nije sudjelovala u proslavi dvadeset i drugog rođendana kćerke Kylie na luksuznoj jahti u Italiji. To ne znači da se nije sjetila velikog dana svoje najmlađe kćerke. Njezin je rođendan bio desetog kolovoza, a cijeli klan Kardashian-Jenner je za tu prigodu objavljivao fotke s Kylie po društvenim mrežama. Osim Kendall i Kourtney.

Caitlyn se priključila objavama napisavši: "Život je tada bio toliko jednostavni, ali dobar je i danas. Sretan rođendan mojoj maloj bebi Kylie Jenner".

Lijepo to zvuči, ali Caitlyn je umjesto Kylie, objavila fotku druge kćerke, Kendall. Neugodnjak.

Ubrzo je shvatila zabunu, pa je obrisala objavu. Ista nije promaknula vjernim pratiteljima popularnih obitelji, pa zahvaljujući njima, originalna objava i dalje stoji kao podsjetnik na ovu blamažu. Caitlyn je stavila novu fotku, na kojoj se ovog puta nalaze i Kylie i Kendall, uz jednostavno "sretan rođendan Kylie". 

Korisnici na društvenim mrežama su imali podijeljena mišljenja. Iako, većina ih je zaključila da se svakom roditelju može dogoditi ovakva zabuna i da su Caitlyn "stigle godine". Ipak, neki su joj zamjerili što je napisala tek "sretan rođendan", a ne neku topliju čestitku. Najviše su se osvrnuli na čestitku koju je uputila Kanyeu Westu, napisavši da je "sretna što ima osobu poput njega u svom životu".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.