Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. listopada 2019.
Memoari Lamara Odoma

Bivši muž Khloe Kardashian: „Premlatila je striptizetu. Udarala ju je po glavi!“

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 24. svibanj 2019. u 8:10 2019-05-24T08:10:35+02:00

Prema dosadašnjim saznanjima koje prenose strani mediji, čini se da će memoari biti prepuni prljavština iz privatnog života. 

Nekadašnja NBA zvijezda Lamar Odom, napisao je memoar naslova „From Darkness to Light“. Isti još nije službeno krenuo u prodaju, ali Odom ne prestaje otkrivati što nas sve čeka na stranicama. Prema informacijama s Amazona, knjiga sadrži 264 stranice, a prema dosadašnjim izjavama Odoma – većina ih je o Khloe.

Obožavatelji se sjećaju njegovih košarkaških dana, ali i njegovog braka s Khloe Kardashian. Zato ne čudi što je knjiga (čini se) puna osvrta na događaje upravo iz tog razdoblja.

Odom je prvo izjavio da je pun žaljenja jer je tijekom braka bio „previše  napaljen“ i „nadrogiran“, prenosi The Hollywood Gossip.

Zatim nam je otkrio da je spavao s više od dvije tisuće žena dok je bio u vezi s Kardashiankom.

Za sve koji čekaju detalj iz knjige koji nije povezan s Kardashiankom, slijedi hladan tuš. Njegovo najnovije otkriće tiče se isključivo Khloe i događaja iz 2012. godine.

THG prenosi da se Odom prisjeća noći kada je bio u hotelu Roosevelt (Los Angeles), uz puno alkohola, droge i – striptizeta.

Planovi koje je imao za tu večer su propali u trenutku kada je Khloe sa svojom mamom Kris Jenner (i nekoliko zaštitara), uletjela u sobu.

Khloe i Kris su ključ njegove sobe navodno dobile s recepcije, rekavši recepcionarki da je Lamar opasni ovisnik čiji je život u opasnosti.

Kada su ušle u sobu, zatekle su „gole žene svugdje po sobi“ te ih zamolile da izađu. Jedna od njih nije htjela, pa se Khloe upetljala u raspravu.

„Khloe je isprebijala jednu od djevojaka koje su se usprotivile. Udarala ju je po glavi“, piše Odom u svojoj knjizi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.