Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4
Sutra: 12° 12° 4
7. prosinca 2019.
Važnost meditacije

Atraktivna pjevačica otkrila zašto nije aktivna na Instagramu: 'To može biti otrovno'

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 27. kolovoz 2019. u 8:23 2019-08-27T08:23:49+02:00

Mlada je pjevačica ukazala na važnost pravilnog disanja, meditacije i preusmjeravanja vlastitog fokusa na sadašnjost.

Pjevačica Camila Cabello (22) je u nedavnoj objavi na svom Instagram profilu objasnila zbog čega ne koristi redovito ovu društvenu mrežu. Razlog je poprilično jednostavan - jer društvene mreže mogu biti otrovne, prenosi Cosmopolitan.

"Htjela sam iskazati ljubav svima ovdje - ne idem baš redovito na društvene mreže jer one za mene nisu dobre. Ne znam kako ne biti pogođena stvarima koje ljudi ovdje pišu, tako da ja to zaista ne čitam. Ali potpuno sam svjesna da ovu platformu mogu koristiti da pomognem ljudima, čak i na najmanje načine", napisala je mlada pjevačica i nekadašnja članica popularnog ženskog benda "Fifth Harmony".

Cabello je nastavila sa svojom porukom obožavateljima koji se možda trenutno s nečim bore. Preporučila im je da u danu uzmu barem pet minuta u kojima će "samo disati".

"Proteklih mjeseci sam koristila metode pravilnog disanja i meditaciju i osjećam da mi se poboljšava kvaliteta života. Naučila sam živjeti konstantno zarobljena u vlastitom umu i pretjeranom razmišljanju, umjesto da budem usredotočena na ono što se događa u sadašnjem trenutku. U posljednje vrijeme se koncentriram na disanje što me vrati natrag u moje tijelo i sadašnjost i puno mi pomaže", objasnila je pjevačica.

"Mislim da neki alati doista mogu promijeniti život i pomoći vam da budete bolji. Samo sam htjela podijeliti nešto što je meni doista pomoglo i nadam se da će pomoći i vama", zaključila je Cabello.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.