Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
21. studenoga 2019.
Maja Kereš

Riječka plesačica gradi uspješnu karijeru u SAD-u: Maja na stageu Grammyja

Maja nastupa na Grammyju / arhiva NL
Maja nastupa na Grammyju / arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 15. veljača 2017. u 19:47 2017-02-15T19:47:00+01:00

Maja je nastupila na dodjeli nagrade u plesnoj točki koja je pratila nastup hip hop skupine A Tribe Called Quest, Andersona Paaka, Busta Rhymesa i Consequencea

Riječka plesačica Maja Kereš, suosnivačica Plesnog centra K2K, može se pohvaliti još jednim uspješnim inozemnim plesnim ostvarenjem. Nakon što se pojavila u novom spotu za pjesmu »M.I.L.F. $« popularne američke pjevačice Fergie, uz bok poznatim svjetskim zvijezdama kao što su Kim Kardashian, Ciara, Chrissy Teigen, u nedjelju je nastupila na 59. dodjeli prestižne glazbene nagrade Grammy u plesnoj točki koja je pratila nastup američke hip hop skupine A Tribe Called Quest, svestranog glazbenika Andersona Paaka, slavnog repera, tekstopisca i glumca Busta Rhymesa te repera Consequencea.

Nakon pojavljivanja u spotovima slavnih glazbenika kao što su Justin Bieber, Keith Urban i Fergie, Maja je iskustvo nastupa na dodjeli jedne od najvažnijih glazbenih nagrada na Instagramu opisala kao veoma zanimljivo i izazovno.

– Nisam mogla poželjeti bolji prvi nastup na dodjeli nagrada – biti na stageu s ovakvim glazbenicima, dijeleći taj trenutak s odličnim kolegama plesačima, plešući na savršenu glazbu. Hvala na ovako divnoj prilici, napisala je Maja na Instagramu.

Riječka plesačica u SAD-u živi već gotovo dvije godine. Nakon godinu dana uspješne plesne karijere u New Yorku i ugovora s jednom od najjačih plesnih agencija u Americi, ujesen 2015. godine njujoršku je adresu zamijenila onom u srcu filmske, plesne i showbiz industrije – u Los Angelesu. Tamo je surađivala sa svjetski poznatim koreografimima te s izvođačima kao što su Wynter Gordon, Jussie Smollett, Thalia itd. Neke od projekata koje je radila su reklame Epura, Aeropostale, Bloomingdales, Sephora i mnogi drugi. Pojavila se i u spotu za pjesmu »Company« popularnog Kanađanina Justina Biebera te spotu za pjesmu »Trust you« američkog pjevača Roba Thomasa.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija