Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 19° 4
Sutra: 19° 19° 4
22. travnja 2019.
Jazz glazbenica

Novi projekt jazz glazbenice: Tamara Obrovac predstavlja Transadriatic Quartet

arhiva NL
arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 10. veljača 2017. u 18:18 2017-02-10T18:18:54+01:00

TransAdriatic quartet sastav je koji uz dugogodišnje suradnike i prijatelje – Tamaru Obrovac i bubnjara Krunoslava Levačića, u svojim redovima ima i dvojicu značajnih predstavnika suvremene talijanske jazz scene – slavnog pijanista Stefana Battagliu te kontrabasista i violončelista Salvatorea Maiorea

TransAdriatic quartet novi je projekt svestrane istarske jazz glazbenice Tamare Obrovac koji će u sljedećih nekoliko dana imati premijerne scenske nastupe. TransAdriatic quartet sastav je koji uz dugogodišnje suradnike i prijatelje – Tamaru Obrovac i bubnjara Krunoslava Levačića, u svojim redovima ima i dvojicu značajnih predstavnika suvremene talijanske jazz scene – slavnog pijanista Stefana Battagliu te kontrabasista i violončelista Salvatorea Maiorea.

Glazbeni materijal koji je kvartet pripremio za sve jazz entuzijaste prvo će biti predstavljen u Sloveniji, točnije u Kopru u subotu 11. veljače (Pokrajinski muzej), dok će koncerti u Hrvatskoj obuhvatiti Rovinj (MMC, 13. veljače) i Pulu (INK, 14. veljače).

– Jedva čekam čuti kako će nove pjesme zazvučati u izvedbi ovih sjajnih glazbenika, a uvijek se veselim i koncertima, pogotovo pred domaćom publikom koju posebno volim – poručila je Tamara. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš