Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Hero4Heroes

Riječka dizajnerica predstavlja kampanju za cipele koje su osvojile njujoršku modnu scenu

Fotografije su djelo Saskije Lawson
Fotografije su djelo Saskije Lawson
Autor:
Objavljeno: 26. listopad 2017. u 15:06 2017-10-26T15:06:00+02:00

Vizuali kolekcije cipela su snimljeni u Londonu. Styling potpisuje Craig Hemming, a model je bila Scarlett Howard

Uspjeh koji je postigla predstavljanjem modne kolekcije za proljeće i ljeto 2018. na reviji održanoj tijekom Tjedna mode u New Yorku, Marijani Hero, dizajnerici odjeće i modnih dodataka okupljenih u brend Hero4Heroes, dao je dodatan poticaj da i najširu publiku upozna sa svojom kolekcijom cipela Superheroicly. 

Pred nama je sada kampanja posvećena samo njima. Cipele Superheroicly nasljeduju prepoznatljiv izričaj brenda Hero4Heroes: zaigrane su, odvažne, raznobojne i kreativne. Vizuali kolekcije cipela su snimljeni u Londonu. Fotografije su djelo Saskije Lawson, styling potpisuje Craig Hemming, a model je bila Scarlett Howard.

H4H_0194

Talentirana dizajnerica otkrila je kako je kreiranje linije cipela za nju bio savršeno prirodan korak u zaokruživanju ready-to-wear kolekcije. Inspiraciju je pronašla na putovanjima europskim gradovima poput Barcelone i Londona, kao i u rodnoj Rijeci, a trag tog nadahnuća možemo pratiti i u nazivima pojedinih modela. Stvarajući modu za heroine svih uzrasta: curice, djevojke, studentice, majke, poslovne žene, bake, Hero4Heroes se obraća odvažnim ženama koje su dovoljno hrabre da sivilo zamijene eksplozijom boja. 

H4H_0021

Kolekcija ostaje vjerna prepoznatljivom stilu karakterističnom za Hero4Heroes s jarkim kolorističkim akcentima, razrađenim uzorcima i šljokicama. Cipele su izrađene u Italiji, prateći najviše standarde talijanskih majstora postolara, od vrhunske kože u različitim varijantama, od originalne preko metalik i zrnaste do antilopa.

H4H_0104

– Svaka je kreacija jedinstvena; ona je nedovršena priča koju onda svojom osobnošću i stavom završava žena koja je nosi. Želim da svaka osoba koja nosi Hero4Heroes bude samoj sebi »modna heroina«, da samu sebe vidi kao neponovljiv izraz vlastite jedinstvenosti, objasnila je Marijana Hero.

H4H_0137

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.