Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 4
Sutra: 20° 20° 4
22. ožujka 2019.
Hrvatski modni brend

Jednostavno, a unikatno: Hippy Garden predstavio kolekciju pod nazivom “Chronicles”

Jednostavno, a unikatno: Hippy Garden predstavio kolekciju pod nazivom “Chronicles”
Jednostavno, a unikatno: Hippy Garden predstavio kolekciju pod nazivom “Chronicles”
Autor:
Objavljeno: 16. veljača 2018. u 19:17 2018-02-16T19:17:00+01:00

Kombinacije svilenih i viskoznih materijala dugih večernjih haljina i kratkih plisiranih haljinica u toplim nijansama popularne millennial pink do masivnih kaputa i bomber jakni u varijacijama autorskog printa i boja postaju oglednom kolekcijom koja nema roka trajanja

Nakon zimske kolekcije, Hippy Garden je, za ovo prijelazno razdoblje, pripremio kolekciju za nadolazeće proljeće pod nazivom “Chronicles” .

Kombinacije svilenih i viskoznih materijala dugih večernjih haljina i kratkih plisiranih haljinica u toplim nijansama popularne millennial pink do masivnih kaputa i bomber jakni u varijacijama autorskog printa i boja postaju oglednom kolekcijom koja nema roka trajanja.

Kako kaže dizajnerica: “Svaki print koji izlazi iz naše radione originalan je i svojstven baš toj kolekciji što znači kako ga ne ponavljamo s budućim kolekcijama. Vjerujemo u jednostavnost i prije svega unikatnost stila, stoga svojim kreacijama ne zagovaram trendovsko ponašanje i masovnu uniformiranost!”

Kronike, u ovom slučaju one pariške, pod kreativnim vodstvom fotografa Šime Eškinje, zahvaljujući dugogodišnjoj međusobnoj suradnji s Hippy Gardenom, prvi su vizuali kolekcije koji su nastali u modnoj metropoli Parizu dok je kolekcija još uvijek bila u nastajanju. Glavno lice kampanje je model Jelena Pejković, a za njen look zaslužni su Dario Šuta i Anne Charlotte. Osim fotografija, snimljen je i dinamičan video kroz razna kultna mjesta grada, a snimio ga je i uredio pariški studio Goncourt s asistenticom Duškom Durie. Za drugi dio vizuala, nastalih u industrijskim prostorijama brenda, s modelima hrvatske agencije Relatum, kreativno vodstvo u cijelosti preuzela je Matea Rozina Nikšić, te ujedinila kolekciju u zaokruženu cjelinu igrajući se ponovno sve popularnijim polaroidima kao omiljenom formom generacije X.

Hippy Garden na čelu s dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić, 18 godina kontinuiranim kvalitetnim i pomno dizajnerski osmišljenim radom ostvaruje izuzetne rezultate. Postao je nadasve prepoznatljiv i konkurentan dizajnerski tekstilni brend, modni lider u Hrvatskoj, a također i regiji. U svakom novom projektu Hippy Garden daje novu dimenziju modnog stvaralaštva i iznova iznenađuje svojim idejnim i vizualnim riješenjima. Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.

unnamed

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka