Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
28. veljače 2020.
Revija

foto Extravagant gala wedding: Guvernerova palača u znaku vjenčanja

Foto: Marko Gracin
Foto: Marko Gracin
Autor:
Objavljeno: 22. ožujak 2017. u 11:32 2017-03-22T11:32:53+01:00

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka zaljubljenike u modu i vjenčanja odveo je u svijet suvremenog vjenčanja modnom revijom i izložbom vjenčanih fotografija »Ljubav u fokusu«

RIJEKA U Guvernerovoj palači sinoć je sve bilo u znaku vjenčanja. Nastavljajući priču o vjenčanim haljinama započetu izložbom o povijesti vjenčane odjeće i običaja »Snovi u bijelom«, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka zaljubljenike u modu i vjenčanja jučer je odveo u svijet suvremenog vjenčanja modnom revijom i izložbom vjenčanih fotografija »Ljubav u fokusu«.

Na trećem velikom modnom događanju u Guvernerovoj palači manekenke agencije Tijara model management prošetale su u najljepšim vjenčanicama nekih od najpoznatijih domaćih dizajnera. Na eventu nazvanom Extravagant gala wedding svoje su kreacije predstavili: Matija Vuica, Boris Pavlin, Juraj Zigman, Elfs, Ivan Alduk, Aleksandra Dojčinović, Zoran Aragović, Envy Room, Larie Marina Lacković, Andy's, Hero4Heroes, Anja Stehlik, Showroom Antonela, Ingrid Rojc, Sascha Obradović, Petra Fledrović, Fashion Disorder (Manuela Lovrenčić), Peperoncina design i Vjenčanice Biba.

Budući da je još od davne 1840. godine, kada je snimljeno vjenčanje kraljice Viktorije, fotografija neizostavni dio svakog vjenčanja, sinoćnje događanje nije moglo proći ni bez fotografija za mnoge najsretnijeg dana u životu. Od 1994. godine brojna je vjenčanja umjetničkim fotografijama popratio i LaVie Studio čiji su fotografi Viviana Lokmer Šulina i Robert Pichler jučer u Guvernerovoj palači izložili djelić svojeg bogatog fotografskog opusa.

Foto: M. GRACIN

Extravagant gala wedding održan je pod pokroviteljstvom estetskog centra Eternity, ordinacije Manestar, Zapadnog trgovačkog centra, optike Vid i Dobrog partnera.

Foto: M. GRACIN

Foto. M. GRACIN

Foto: M. GRACIN

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.