Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. listopada 2019.
MODNI VIKEND

Extravagant gala u Guvernerovu palaču dovodi najveća imena hrvatske modne scene

Foto Viviana Lokmer Šulina
Foto Viviana Lokmer Šulina
Autor:
Objavljeno: 5. listopad 2017. u 13:52 2017-10-05T13:52:00+02:00

U petak 6. listopada Riječane očekuje gala modna revija uz neka od doista najvećih imena domaće modne scene. Uz Boudoir i ELFS, nove kolekcije predstavit će Hero4Heroes, Andy's, Stehlik design, Anamarija Asanović design, Peperoncina design, Duchess women's wear, Kayra design, Design by Sascha, Showroom Antonela i Lusso Couture

Nakon što je prošlog tjedna u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja otvorena Izložba modnih fotografija čiji su autori poznati hrvatski modni fotografi ovog vikenda čeka nas nova doza glamura i modnih revija. S programom modne manifestacije Extravagant gala upoznala nas je Maja Uremović.

Boudoir

– Vikend je prepun događanja, mislim da će svi zaljubljenici u modu biti itekako zadovoljni. U petak 6.  listopada nas očekuje gala modna revija uz neka od doista najvećih imena domaće modne scene. Dovoljno je reći da Boudoir samo za Galu pripremaju posve novu kolekciju. Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević bile su s nama i prošle godine, a uspješnu suradnju nastavljamo i ove godine. Najavile su prekrasnu novu kolekciju couture haljina od kojih zastaje dah, a mislim da će se slike tih prekrasnih haljina u ambijentu Guvernerove palače dugo pamtiti. Nadalje, dvojac ELFS predstavit će najnoviju kolekciju koja će imati premijeru samo dan prije u Zagrebu, dok naša Riječanka Marijana Hero dolazi s kolekcijom koju je predstavila na New York Fashion Weekum rekla je Uremović i nastavila:

Hero4Heroes

- Sigurna sam da će i svi ostali dizajneri pokazati doista prekrasne kolekcije. Snimali smo lookbook s riječkim i istarskim dizajnericama i moram priznati da sam presretna kad vidim koliko Rijeka iz godine u godinu ide naprijed. Subota, 7. listopada je posebna priča. Juraj Zigman nam priprema spektakl. Neću previše otkrivati, sve ćete vidjeti. Ono na što sam ove godine posebno ponosna je i veliki Gala party nakon Zigmanove revije u organizaciji estetskog centra Eternity. Sigurna sam da će to biti večer za pamćenje, najavila je Uremović.

Kayra design

Uz već spomenute Budoir, ELFS i Hero4Heroes, ove godine revije u sklopu Extravagant gala održat će Andy's, Stehlik design, Anamarija Asanović design, Peperoncina design, Duchess women's wear, Kayra design, Design by Sascha, Showroom Antonela i Lusso Couture.

Peperoncina design

Na kraju dodajmo da i ove godine Extravagant gala ima humanitarnu notu. Ulaz na revije uzvanici će plaćati zaista simboličnih 20 kuna, a sav prihod Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja darovat će Dječoj bolnici Kantrida.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.