Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
6. travnja 2020.
Zagrebački velesajam

Bipa Fashion.hr: Romantika i vatromet boja

eNVy room
eNVy room
Autor:
Objavljeno: 21. ožujak 2016. u 14:53 2016-03-21T14:53:26+01:00

Tijekom pet dana predstavili su se modni dvojci eNvy Room i ELFS, Ivica Skoko, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Martina Felja, Ana Maria Ricov i Robert Sever, te mlade nade domaćeg dizajna

RIJEKA Tijekom proteklih pet dana u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma stolovala je moda. Dvadeset i prva sezona Bipa Fashion.hr-a otvorena je revijom modnog dvojca eNVy room čija je kolekcija za jesen/zimu 2016./2017. ženstvena, glamurozna, zavodljiva, izazovna i romantična.

Ivica Skoko predstavio se najromantičnijom revijom do sad, revijom večernjih haljina kojom dominiraju romantika, ženstvenost i raskošni materijali, a Ivica Klarić oduševio je kolekcijom koja se može definirati kao sportska casual kolekcija.

Modni dvojac ELFS predstavio je veselu, razigranu i romantičnu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2016., dok za istu sezonu BiteMyStyle by Zoran Aragović nudi kolekciju »Cupcake« u kojoj su u prvom planu boje i geometrijski uzorci.

Ana Maria Ricov predstavila je kolekciju proljeće/ljeto, a inspiraciju je pronašla u utjecaju japanske kulture, dok Martina Felja ženu u nadolazećoj proljetnoj sezoni vidi u ženstvenim i izazovnim haljinama.

U manifestaciji koja je još jednom ponudila najbolje od hrvatske mode sudjelovale su i mlade nade modne scene. Svoje modne vizije predstavili su: Hedra design by Ana Jagić, Ana Bogdan, Aman, Coded Edge, Obekei. Na pisti Fashion.hr-a svoju je kolekciju u kojoj se fokusirala na dekonstrukciju osnovnih krojeva, prvi put predstavila i Gala Marija Vrbanić.

Ove sezone na Fashion.hr-u je ponovo nastupio brend Robert Sever čiji dizajner ove godine slavi 15 godina rada na hrvatskoj modnoj sceni. Njegova bogata slavljenička kolekcija »Angie« koja zajedno s nakitom i torbama nudi stotinjak novih artikala koji će se u prodaji naći već ovih dana.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.