Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
21. siječnja 2019.
Top 5

foto Atraktivna Iva Frankić stoji iza projekta »Božić s hrvatskim dizajnerima«

Foto Eni Brušnjak, haljina Sascha Obradović
Foto Eni Brušnjak, haljina Sascha Obradović
Autor:
Objavljeno: 16. prosinac 2017. u 18:00 2017-12-16T18:00:00+01:00

Petero dizajnera iz Primorsko-goranske i Istarske županije sudjelovalo je u zaninljivom i nadasve prigodnom projektu uspješne riječke manekenke

Poznata riječka manekenka Iva Frankić ovih dana je marljivo radila na projektu »Božić s hrvatskim dizajnerima« kojim je ujedinila »top 5« dizajnera s kojima uvijek rado surađuje.

Kako nam je otkrila, ovim je projektom željela potaknuti ljude na kupovinu hrvatskih proizvoda i naglasiti kvalitetu, jedinstvenost i unikatnost robe koju oni nude i pružaju. Izabrala je petero dizajnera iz Primorsko-goranske i Istarske županije. Ivu možemo često vidjeti u raznim editorijalima pa tako su bez sumnje odmah pristali na ovu suradnju.

U projektu su sudjelovali: Lusso Couture, Showroom Antonela, Sascha Obradovic, Hero4Heros i Andy's. Projektu su se priključili i make up artisti Andreja Frankić i Daniel Domika te frizerski atelje Nari.

Haljinu potpisuje Sascha Obradović

Riječka manekenka ovom je prigodom stala pred objektiv novootkrivene umjetnice Eni Brušnjak i pokazala koliko joj je zaista stalo da ovaj projekt zaživi i postane tradicija.

Kako su naši dizajneri reagirali kad ste im predstavili ideju za projekt »Božić s hrvatskim dizajnerima«?
– Reagirali su super. Nisu ni sekunde dvojili hoće li pristati biti dio ove božićne priče. Zahvaljujem im još jednom. Kako dizajnerima, tako i ostalom timu ljudi koji su se također priključili.

Kreacija s potpisom Lusso Couture

Tko je vaš omiljeni hrvatski dizajner i zašto?
– Zaista cijenim naše dizajnere i imam nekoliko favorita. Među onima s kojima sam napravila suradnju iznimno cijenim Zigmana, Borisa Pavlina, Matiju Vuicu i Aleksandru Dojčinović. Pratim njihov rad i fascinirana sam njime. Favorita neću izdvajati mada ga imam. No neka to ostane moja mala tajna.

Blagdanski look showrooma Antonela

Možete li nam otkriti nešto više o odabranim modelima?
– Odabrala sam dizajnere s kojima sam do sada surađivala i s tim ljudima je istinski predivno raditi. S njima imam prijateljski odnos, cijenim ih i podupirem. Svaki je poseban na svoj način. Odjeća je unikat i prije svega kvalitetna. Osjećaš se posebno kad obučeš njihove kreacije.

U kreaciji Andy's

Iza vas je godina ispunjena brojnim modnim angažmanima. Koji vam je bio najdraži?
– Zaista sam ispunjena i sretna jer radim ono što volim. Iza mene je mene puno modnih angažmana i na svaki sam ponosna. Dugo sam zaštitno lice Andy'sa i najdraža su mi snimanja upravo s njom. Andrea Anić Dokmanović i ja smo se »našle« poslovno i privatno. Ja sam njena muza, njena ambasadorica kako me naziva (smijeh). Nadam se da će tako i ostati. Što se modnih revija tiče, tu bi svakako izdvojila naše Riječke stepenice u organizaciji Ivane Delač Đolo.

Iva Frakić nosi Hero4Heros

Kakvi su vam planovi i želje za sljedeću godinu?
– Zaista se veselim 2018 godini. U mojoj glavi je pravi kaos i ne znam otkuda krenuti. Puno je planova i ideja koje treba realizirati korak po korak. Ostat ću u modi koliko god budem mogla jer je to moja najveća ljubav. Želja mi je završiti tečajeve koje sam si zacrtala i ostvariti svoje snove.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka