Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Kupido je nije volio

Mlada milijunašica traži muškarca svog života i nudi mu 70 tisuća eura godišnje

Zanosna Jane Park / Foto Instagram
Zanosna Jane Park / Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 14. studeni 2018. u 18:04 2018-11-14T18:04:00+01:00

Već se velik broj muškaraca javio u želji da stavi prsten na ruku Jane Park, najmlađe 'lutrijske' milijunašice u Velikoj Britaniji

Imala je sreće na lutriji, ali Kupido je nije volio. Djevojka stara samo 23 godine spremna je ponuditi golemu sumu muškarcu svog života. 

Jane Park iz Škotske dobila je milijun funti na lutriji naime pred šest godina, te je spremna ponuditi 70 tisuća eura ugotovini godišnje muškarcu koji će ispuniti njema očekivanja, prenosi Corriere della Sera.

Ljepotica koja je krenula u potragu za srodnom dušom otvara internet stranicu na koju će joj se moći javiti zainteresirani kandidati za prvi 'spoj upoznavanja', pišu britanski tabloidi. 

Jane Park tvrdi da je odlučila ponuditi tako veliku sumu jer ne želi uvijek biti prisiljena plaćati večere i putovanja, niti želi da se njen budući partner osjeća kao da ga ona uzdržava. Ipak, na ovaj način ona će ga stvarno uzdržavati. 

Jane Park, Instagram

Savršeni muškarac

Jane Park je naime dobila na lutriji EuroMillions kada je imala samo 17 godina, postavši najmlađa 'lutrijska' milijunašica u Velikoj Britaniji. 

Taj ju je dobitak spasio od radnog mjesta gdje je zarađivala samo 8 funti na sat te izvukao iz minijaturnog stana u kojem je živjela s majkom, da bi je pretvorio u lice poznato širom Velike Britanije, gdje je često ugošćuju u TV emisijama. 

Dio dobivenog novca već je potrošila na putovanja, luksuzne automobile i prije svega - na estetsku kirurgiju: zahvati kojima se podvrgla učinili su je još zanosnijom.

Novca je ostalo još prilično mnogo, no kako to obično biva, sreću u igrama na sreću ne prati sreća u ljubavi.

Jane je imala mnogo ljubavnih veza, no čini se da su sve bile nesretne: veza s nogometašem Jordanom Piggottom pukla je 2016., a veza s finalistom lokalnog izdanja XFactora Samom Callahanom također nije funkcionirala. 

Tako je mlada Britanka došla na ideju da ponudi novac onome tko želi istovremeno dobiti partnericu i imovinu. 

Jane Park, Instagram

Brojna razočaranja

Što joj je najvažnije kod muškarca? Vjernost i iskrenost smatra najvažnijom kvalitetom kod muškarca, nakon brojnih razočaranja, pa je potraga za  idealnim partnerom postala njena opsesija, kako tvrdi jedna od njenih prijateljica. 

Možemo već sada predvidjeti  da će se Jane Park suočiti s novim promašajima u privatnom životu: ponuditi veliku sumu novca zasigurno joj neće zajamčiti da je netko iskreno voli. Jer ljubav nema cijene.

U svakom slučaju, svi zainteresirani muškarci mogu se javiti na njen Instagram profil, a prijavilo ih se već mnogo. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.