Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
'Veliko srce malom srcu'

foto Večer klapske pjesme: Prikupljenim novcem do medicinske opreme za bolnice

Klape Kastav / Snimio Roni BRMALJ
Klape Kastav / Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 5. travanj 2018. u 22:59 2018-04-05T22:59:00+02:00

Akcija je ovim koncertom uspješno finalizirana i prikupljena su sredstva za kupovinu respiratornog sustava za Odjel intenzivne njege KBC-a Rijeka, za oksimetar za Dnevnu bolnicu Klinike za pedijatriju na Kantridi  i monitor vitalnih funkcija za KBC Rebro za Dječji odjel kardiologije, odnosno 70 tisuća kuna

RIJEKA »S obzirom na to koliko vas je u publici vidi se da Rijeka ima veliko srce«, rekao je jedan od članova iz Klape Contra. Bilo je doista tako, jer humanitarna Večer klapske pjesme što je održana u Centru Zamet uspješno je privedena kraju.

Akciju je organizirala Udruga 'Veliko srce malom srcu', a prikupljena su sredstva namijenjena nabavi medicinske opreme za KBC Rijeka, Kliniku za pedijatriju na Kantridi i Jedinicu intenzivne njege u Zagrebu. 

f0504br1
Humanitarna Večer klapske pjesme / Snimio Roni BRMALJ

- Akcija je ovim koncertom uspješno finalizirana i prikupljena su sredstva za  kupovinu respiratornog sustava za Odjel intenzivne njege KBC Rijeka, za oksimetar za Dnevnu bolnicu Klinike za pedijatriju na Kantridi  i monitor vitalnih funkcija za KBC Rebro za Dječji odjel kardiologije, odnosno 70 tisuća kuna koliko ta zdrastvena oprema košta, kazao nam je  voditelj podružnice Udruge 'Veliko srce malom srcu' za PGŽ Ivica Krmpotić.   

Na Večeri klapske pjesme nastupili su  Ženska klapa Kastav, Muška klapa Kastav, Klapa Contra, Klapa Vinčace, Klapa Šufit, Klapa Iskon i Klapa Kampaneli. 

Svaka klapa izvela je nekoliko vlastitih poznatih skladbi, a pojedine klape i poznate obrade kao što je recimo »Što to bješe ljubav« koju su zajedno izveli Ženska klapa Kastav i Muška klapa Kastav, a aplauz podrške posvećen je Oliveru. 

Ženska klapa Kastav izvela je i osebujnu skladbu »Tamo gdje je sve po mom« skupine Jinx. Zaredali su se klapski hitovi a publika je aktivno sudjelovala u koncertu pjevajući i ne štedeći aplauze.

Svoj doprinos večeri  kad je riječ o zabavnim dsokočicama dali su voditelji Iva Pavletić Crnić i Josip Krmpotić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija