Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. listopada 2019.
Bass i elektronička glazba na tri pozornice

U kolovozu treći Fall fest u Tenku

Klub Tenk / Foto: Petar FABIJAN
Klub Tenk / Foto: Petar FABIJAN
Autor:
Objavljeno: 3. srpanj 2013. u 13:34 2013-07-03T13:34:59+02:00

Kako bi mladim nadama pružili priliku da nastupe na festivalu, organizatori su ovih dana raspisali natječaj za DJ-e i producente s područja bivše države na koji se mogu prijaviti svi oni koji do sada nisu imali priliku nastupiti kao DJ-i na većim partijima u Hrvatskoj i ex-yu zemljama

RIJEKA Riječki Balkan Kolektiv sredinom kolovoza u klubu Tenk organizira treći Fall fest. Događanje pokrenuto s ciljem promidžbe urbane kulture, glazbe i zabave, ove se godine u potpunosti okreće bass i elektroničkoj glazbi koja će se proizvoditi na tri pozornice.

Kako bi mladim nadama pružili priliku da nastupe na festivalu, organizatori su ovih dana raspisali natječaj za DJ-e i producente s područja bivše države na koji se mogu prijaviti svi oni koji do sada nisu imali priliku nastupiti kao DJ-i na većim partijima u Hrvatskoj i ex-yu zemljama.

Prednost imaju oni koji izvode žanrove kao što je: future garage, bass, UK funky, ghetto house, glitch hop, house i sve između kad je u pitanju 4/4 elektronička glazba.

Prijaviti se mogu svi koji u DJ nastupima koriste CD playere, gramofone ili oboje (ovo se ne odnosi na live act). Svi zainteresirani svoje materijale trebaju poslati na adresu balkankolektiv@gmail.com, s naznakom: BK natječaj za DJ-e/producente, do 1. kolovoza.

U prijavi treba poslati i biografiju, jedan DJ mix maksimalnog trajanja 30 minuta, jedno do tri autorska djela (vrijedi samo za producente), umjetničko ime, ime i prezime, adresu, broj mobitela i dob.

O najboljima će odlučivati stručni žiri, a pobjednici natječaja dobit će mogućnost nastupiti 16. i 17. kolovoza na Fall festu u Tenku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.